This is Mika

06.03.2022 16:52 2min luku 0

LOADED GYM "SHORTS" | SUPERSETTI OLKAPÄILLE -VIDEO

Moi!

Tänään Vantaan Kivistön Loaded -salilla tehtiin olkapäitä ja nappasin tuossa klipin ekasta liikeparista, jota tehtiin. Kyseessä siis supersetti, jossa tehtiin pystärikonetta ja viparikonetta. Jos eksyt kyseiselle salille, suosittelen testaamaan tätä komboa.

***

***

Supersetti: Pystärikone + viparikone

  • sarjat: 4-5
  • toistot: 10-15 + 10-15

Supersetti on erinomainen tapa lisätä monipuolisuutta perinteisiin suoriin sarjoihin. Pystyt käyttämään isoja painoja ja silti pitää korkean volyymin mukana. Katso, että tauot pyörivät siinä 2-4 tai 3-5 minuutin haarukassa, kun nouset sarjoissa isompiin painoihin. Itse usein pidän apuliikkeen painot vakiona ja nostan vain pääliikkeessä kuormaa.

Triplasetti: Pystärikone + viparikone + pystärikone

  • sarjat: 3-5
  • toistot: 10-15 + 10-15 + 10-15

Muutamalla hyvin valitulla liikkeellä pystyy tekemään vaikka minkälaisia komboja, jotka varmasti osuvat todella mehukkaasti olkapäille. Esimerkiksi tuon supersetin sijaan voit testata triplasettiä niin, että teet pääliikkeen ensimmäisenä ja viimeisenä liikkeenä. Voit joko tehdä pääliikkeen samalla painolla tai voit pudottaa painoa, kun teet pääliikkeen vipareiden jälkeen.

Tässä tuo lyhärivideo tämän päiväisestä olkapäätreenistä.Olen aina ollut sitä mieltä, että perusliikkeitä ei koskaan sovi jättää pois treeneistä, vaikka tavoitteena on puhdas lihasmassan kasvatus. Peruspohja luodaan aina hyvillä perusliikkeillä. Vaikka treenattaisiinkin kehonrakennustyylisesti, on silti hyvä pitää mukana suoria sarjoja isoilla moninivelliikkeillä. Tämän lisäksi on toimivaa lisäillä mukaan apuliikkeitä ja ikään kuin maustaa perus voimatreeniä, kuten tässä ylempänä mainitsen.

Tärkeää on pitää treenaaminen värikkään monipuolisena, koska sillä tavalla saat niin voimaa kuin lihasmassaa lisää. Minun treenmetodit perustuvat juurikin tähän ajatukseen ja jokaisessa treeniohjelmapaketissani on tätä ajatusmallia käytetty hyödyksi.

Tutustu mun nettikaupassa oleviin treenipaketteihin klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.