This is Mika

02.03.2010 17:14 2min luku 5

Lisäpotkua treeneihin

Tässä lisää tehoja näillä lisäravinteilla!

m-stakStaknovedexxt

Tilasin nämä tuotteet, jotta saisin hieman lisäpotkua niin treeneihin kuin dieettiin. Toki muitakin lisäravinteita on tulossa, mutta nämä ehti nyt ensin putkahtamaan postin kautta kotiin.

Universal nutritionin Animal M-Stak tulee ennen treeniä otettavaksi, jotta se lisää treenitehoja, voimaa, vireystasoa ja antaa pumppia. Animal Stak:in tarkoitus on antaa lisää lihasmassaa ja tehostaa omien testojen tuotantoa. Dieetillä on aina riski menettää lihasmassaa, joten otin tämän tuotteen estääkseni kataboliaa. Novedex XT tulee poistamaan haitallisia naishormoneja ja lisää myös omalta osaltaan tärkeitä testotasoja.

Katsotaan miten nämä toimii. Annan rehellisen palautteen tuotteista ja kerron miltä kropassa tuntuu ja miten nämä vaikuttaa.

Tilasin muuten No-Xploden ja CellMass:in myös, jotka saapuvat todennäköisesti ensi viikolla. Parasta oli, että nyt tällä viikolla minkä tahansa tilauksen mukana saa ilmaisen tuotteen! Valitsin itselleni CLA:n, koska se on juuri passeli tällä hetkellä dieetillä ollessani. Ei hullumpi tarjous. Tämä siis voimassa 8.3 asti.

image001

Uusi ProBody tupsahti postiluukusta.

probody1_10

Siinä on Jouni Virtamon tekemä 8-sivuinen haastattelu allekirjoittaneesta helkutin hienoilla Mike Sirénin kuvilla höystettynä. Suosittelen numeroa jokaiselle. 🙂

probody1:2010

Ei muuta kuin kovia treenejä kaikille.

-Mika

PS. vielä ehtii kesäkondikseen, jos aloittaa pian!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.