This is Mika

03.01.2020 08:16 2min luku 0

Lihaksen rakennusaine on proteiini!

Moikka!

Nyt kun Fitnesstukulla on juuri saatu törkeen hyvät proteiinitarjoukset, on paikallaan muistuttaa, mihin sitä proteiinia tarvittiinkaan.

***

***

Taktisesti tärkeimmät ajankohdat proteiinin saannissa!

Proteiini toimii siis lihaksen rakennusaineena sekä osana palauttavaa kokonaisuutta. On hyvin tärkeää osata nauttia proteiinia oikeissa hetkissä, kun sitä tarvitaan eniten. Yön jälkeen elimistö on lihasta hajoittavassa tilassa käytännössä yöllisen paastoamisen tuloksena. Herättyäsi onkin tärkeää nauttia aamupalan yhteydessä proteiinia. Joillekin aamusyöminen voi olla hankalaa ja silloin helpoin tapa saada proteiinia, on tehdä vaikka protskusmoothie hedelmistä ja proteiinilisästä.

Treenien ympärille on myös hyvä ajaa aminohappoja elimistöön. Noin tunti ennen treeniä nautittu proteiiniannos, varsinkin, jos päivän aterioinnista on jo pitkä aika, antaa elimistölle aminohappoja sietää kovaa treeniä. Myös treenin jälkeen on tärkeää nauttia palautusjuoma (heraproteiini ja hiilihydraattikombo) ja käynnistää mahdollisimman pian anabolinen tila. Noin 20g proteiinia per annos on jo oivallinen määrä kääntää katabolia anaboliselle tasolle.

Luonnollisesti oikea, monipuolinen ja terveellinen ruoka on kulmakivi kaikessa kehityksessä, mutta heraproteiini esimerkiksi toimii todella tehokkaasti täsmäaseena ja imeytyy erittäin nopeasti hyötykäyttöön. Lisäproteiinin tarve kasvaa kovatasoisessa urheilussa.

Tällä hetkellä Whey-80 on todella edullisessa tarjouksessa, vain 12,90 €/1 kg säkki. Käy tsekkaamassa alla olevasta kuvasta (klikkaa kuvaa) kaikki tämän hetken protskutarjoukset ja pidä huoli, että saat oikeaan aikaan riittävän määrän nopeasti imeytyvää proteiinia!

Hyvä palkkari

Hyvä palautusjuoma koostuu elementeistä, jotka tukevat toisiaan. Voit rakentaa itse palautusjuoman hankkimalla eri elementit erikseen, tai sitten ostaa valmiin jauhesekoituksen, johon on jokainen osa-alue suunniteltu toimimaan kokonaisuutena.

Itse suosin ehdottomasti valmissekoituksia, sillä ne ovat helppoja ja käteviä säilyttää eikä siinä mene lainkaan aikaa pistää sheikkeriin pari mitalista jauhetta ja nauttia treenin jälkeen.

Ehdottomasti oma suosikkini on Ultimate Recovery Complex, joka on Star Nutritionin erittäin laadukas, vähälaktoosinen palautumisjauhe. Tämä palautusjuomasekoitus on rikastettu L-leusiinilla, kreatiinilla ja hydrolysoidulla heraproteiinilla.

Ultimate Recovery Complex

  • Optimaalinen palautuminen ja lihaskasvu
  • Laadukkaat raaka-aineet
  • 40% heraproteiinia, 44% hiilihydraatteja
  • Lisätty lihaskasvua stimuloivaa aminohappo L-leusiinia
  • Creapure® (kreatiinimonohydraatti) parantaa suorituskykyä
  • Äärimmäisen vähälaktoosinen (0,5%)
  • Todella hyvänmakuinen!

Lue lisää Ultimate Recovery Complexista –> TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.