This is Mika

03.02.2016 10:48 2min luku 4

Bannerikilpailu käyty - Voittaja selvillä

Moikka!

No niin, kesti hieman raadilla (minä) päättää tuo bannerikilpailun voittaja, mutta lopulta se sieltä tuli. Ensinnäkin valtavan iso kiitos kaikille osallistujille. Todella monta hyvää tarinaa ja kertomusta tuli tällä kertaa ja täytyy myöntää, että oli äärimmäisen vaikea päättää kenellä oli tuo paras kertomus, ”miksi juuri sinun pitäisi voittaa”.

Pyöritteli itseasiassa kolmea tarinaa pitkään mutta yksi sitten lopulta nousi voittajaksi. Tätä lukiessani tuli muutama kerta tahattomasti hörähdeltyä ja joku tuossa vaan sitten osui ja upposi ja päätyi voittoon.

Elikkä, tämän kertainen Bannerikilpailun voittaja on Antti Niinistö Vaskiosta. Tällä kertomuksella Antti voitti nyt sitten treenit, syömiset, Sol Republicin langattomat kuulokkeet (arvo 200€) sekä ison kasan lisäravinteita!

Moikka! Mun mielestä sun pitäisi  valita mut koska syöminen ja treenaaminen mun kanssa on hauskaa ja aika ei tuu pitkäks. Olenhan sentään etelärannikon kuudenneksi mukavin ( suomea äidinkielenään puhuva ) jätkä. Näin alottelija kun olen, niin sulta saisi varmaan paljon hyviä treenivinkkejä. Niiden lisäksi saisi kaverit hiljaseksi pistävän tarinan ja aivan mahtavan kuvan instagramiin. 

Palkintona olevat kuulokkeetkin tulisivat kovaan käyttöön. Saattaisivat auttaa sarjataukojen kestoa venyttäviin juttutuokioihin. Ei tarvitsisi muutenkaan kuunnella isojen poikien treenivinkkejä, ”isot painot ja vähän toistoja blaa blaa”. Kirsikkana kakun päällä oleva ravintolareissu viimeistelisi koko touhun sopivasti. Ei ole varmaan kukaan kaveri käynyt romanttisella illallisella kenenkään kanssa, jolla olisi yhtä isot puskurit ja myöskin lihaa reisissä vaikka muille jakaa. 

Haluaisin tehdä jalkoja sun kanssa, koska ne tuppaa kävelemisen sijaan raahaavan kaukana perässä.

Jep, näin tällä kertaa ja ensi kerralla sitten uusilla kujeilla. Bannerikisaa järjestetään tänä vuonna varmasti toisen jos kolmannenkin kerran. Katsotaan joka kerta sitten minkälainen kuvio kussakin tulee olemaan. Nämä säännöt, joissa tilauksen summalla ei ole väliä, on varmasti parempi vaihtoehto kuin se, jossa voittaja määräytyi suurimman summan mukaan? Näin ei synny kenellekään etulyöntiasemaa rahallisesti eikä ketään jää moinen sitten harmittamaan.

Antin kanssa käymme Mayor’silla treenaamassa ja sieltä sitten pistetään jotain jutun tynkääkin blogiin aikanaan! Onnea siis vielä Antille ja iso, iso kiitos kaikille osallistuneille. Muistakaa, että tämäkin skaba on ihan puhtaasti meikäläisen omasta ajatusmaailmasta, että voisin antaa jotain faneillekin takaisin, sillä itse arvostan teitä faneja, seuraajia ja tukijoita todella paljon. Kuten siellä Fitnessurheilu Gaalassakin tuli sanottua, ilman teitä ei olisi mitään kisoja, kilpailijoita tai lajia.

***

Hey, sitten palataan näihin muistutuksiin ja raikkaisiin diileihin. LATAUSVIIKKO fitnesstukulla on yhä voimassa (mutta enää vain tämän ja huomisen päivän!!!), älkäähän unohtako sitä.

700x240_mika_payday_deals

Tuotemerkit alessa:

Käyttäkää, hyödyntäkää tarjouksia, olkaa nopeita! Siellä on mahtavia diilejä kasapäin, mutta aika loppuu pian!! Itsekin pistän hetimiten tänään tilausta menemään, siinä säästää puhdasta rahaa. #BOOM!

Ei muuta kuin hyviä treenejä kaikille, palataan pian!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.