This is Mika

29.01.2016 15:24 2min luku 8

Lataus käyntiin!

Moikkis kaikille!

Nyt olis sellaista superduperdiiliä saatavilla, että oksat pois kaikista puista!! Kulkee nimellä LATAUSVIIKKO!!

Klikkaa kuvaa!

700x240_mika_payday_deals

Fitnesstukulla on tän latausviikon alla todella maukkaita alennuksia joihin ei voi muuta kuin tarttua!

Monen monta tuotemerkkiä on alessa:

Tuo Adidaksen Headphones tarjous on oma feivörittini. Pääset suoraan tarjoukseen, kun klikkaat tuota linkkiä listassa. Laadukkaat kuulokkeet puoleen hintaan on ihan jäätävän kova diili!

Käykää kahlaamassa latausviikon herkut ja tilailkaa mahdollisimman pikapikaa, sillä voipi hyvin olla, että joku voi loppua kesken. 🙂 BOOM!!

Fitness-Gaala-2016-logo-1024x561

Huomenna olis sitten reissua Lahteen tiedossa. Fitnessurheilu Gaalaan olis tarkoitus mennä chillailemaan ja moikkaamaan tuttuja. Lajin parissa on tullut pyörittyä toistakymmentä vuotta ja moni tyyppi on luonnollisesti tullut tutuksi ajan saatossa. Ekat kisat mulla oli jo 2003 ja paljon toki on tullut tässä matkan varrella uusiakin tuttavuuksia, mutta myös moni vanha tekijä on yhä tässä köörissä mukana.

Kuriositeettina, moni ei varmaankaan tiedä, mutta esim Heinäsen Markus ja allekirjoittanut kisasi ihan ekat kisat samassa paikassa, Turun Avoimissa. Eli meidän molempien aivan ensimmäinen kisadebyytti tapahtui samaan aikaan ja yllättäen yhä ollaan kumpainenkin lajissa täysillä messissä. Eipä noista ajoista ole enää kovinkaan montaa jätkää aktiivisesti nähty kilpailevan viime vuosina.

Nyt kuitenkin on erittäin kiva nähdä kanssakilpailijoita vähän muissa merkeissä kuin messuilla ja kisoissa. Tällainen Gaala-ilta on aivan fantastinen idea ja itse olen erittäin iloinen, että tällainen järjestetään. Nähdään siis paikan päällä huomenna. Katsotaan mitä materiaalia saadaan sieltä aikaseksi. Jotain kuvaa ainakin on pakko napata ja laitellaan sitten blogiin sunnuntaina juttua Gaalasta. 🙂

Oikein iloista viikonloppua kaikille!!

 

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.