This is Mika

27.11.2013 05:27 2min luku 37

Että näin...

Aikasta huomenta kaikille!

Tässä duuniin painelemassa pian. Aamupala maistuu aikaselle linnulle ja kahvia pitää aina olla. Kahvi on sellainen psyyken ja fyysisen moottorin käynnistysaine. Itellä tuntuu olevan sellainen dieselmooottori, sillä se käynnistyy tähän aikaan vuodesta melko hitaasti. Ulkoilmakaan ei kauheasti edesauta. Eilen pakasteli, nyt satelee vettä ja pimeää on kuin perkeleessä. Eniten kyrsii tää pimeys ja kylmyys eikä vielä ole edes niin kylmä mitä se tulee sysitalvella olemaan.

Hiihtämisestä en ole koskaan tykännyt, joten ihan sama tuleeko lunta, siitä ei ole mitään iloa. Toiset väittää että se valkoinen lumi toisia hieman valoa? Mene ja tiedä. Onhan tota synkkyyttä ehkä pikkasen kivompi katsoa jos siellä oli sellainen pieni lumikerros maata ja puunoksia koristamassa. Pelkäänpä vaan, että kun sitä lunta lopulta tulee, se taas (kuten viime vuosina) tulee kuin joku olis unohtanut hanan auki. Kiva sitten suditella tuolla ja harjailla joka välissä autoa lumesta. Talvi yllätti suomalaiset…

Tänään iltapäivällä selkäsaunaa salille ottamaan. Töistä ensin kotiin ja tungen safkaa kaksin käsin naamaan. Pikku lepo siihen väliin ehkä tunti, puolitoista, kunnes hyökkään selän kimppuun. Aminot, mayhemit ja creakongit huiviin vielä ennen lähtöä. Mukaan lähtee Octanea 4 mitallista (makuna lemon lime sour (ehkä paras maku imo?)), palkkari, jossa oma mix: hera-80, EAA, creakong ja bolt.

Muistutan, että tämä (kuvassa oleva) pönikkä on tukulla tarjoushintaan 32,90!! Ei muuta ku klikkaa banneria ja tilaa omasi!

Mutant Mayhem

Tuli noista talvilajeista mieleen, että en tykkää muuten luistelemisestakaan. Jäi kauheet traumat koulun liikunnantunneilta, kun omia hokkareita ei ollut ja lainahokkarit olivat aina liian isot enkä saanut niitä nauhoja tarpeeksi kireälle. Piti sitten luistella löysillä luistimilla. Ajatelkaa nyt sitä näkyä kun meikä menee siellä maila handussa ja luistimet taittuneet ulospäin nilkoista. 😀

Kuten kohdassa (2)

luistin

Onneksi sitten lukiossa oli sen verran mukava liikunnanopettaja, että sain mennä liikunnantunnilla aina salille treenaamaan. Sinnehän oltais menty joka tapauksessa liikunnantunnin jälkeen. Musta tuntuu, että liikunnantunnin perusidea on saada nuoret ylipäätään vähän edes liikkumaan. Sitä liikkumista ei juurikaan tapahdu nykynuorisolla, jotka istuvat päivät pitkät tietokoneiden ääressä.

Ylös ulos ja lenkille ei ole kauheen houkuttelevaa, mutta jos se olisiskin ylös ulos ja tekemään ihan mitä tahansa kivaa, vaikka seinäkiipeilemään, pelaamaan jotain pelejä, hyppimään trampoliinilla tai vaikka skeittailemaan, niin varmasti nuoret tekisivätkin jotain muuta kuin nyhjöttäisivät kotona. Vanhemmilla on tietty vastuu tässäkin asiassa.

Meikä liikkui nuorena todella paljon. Kävin salilla, juoksin, kesäisin pelattiin ultimatea (sitä frisbeenheittoa) porukalla ja muuten vaan liikuttiin paljon. Söi sitä sitten mitä tahansa, niin ei ollut pelkoa, että olisi läski tarttunut. EIkä siihen aikaan oikein noista ravitsemuksistakaan tiedetty juuri mitään. Nykyään on tietoa joka puolella ja se on saatavilla napin painalluksella, siltikin jotkut ihmiset tekevät samoja ”virheitä”, eli syövät epäterveellisesti, eivät liiku ja opettavat saman lapsilleen. Eikös Suomi yhä ole yksi lihavimmista kansoista maailmassa?

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.