This is Mika

04.06.2014 15:14 3min luku 34

Lappilandia lopuillaan

Lapin reissu tekemässä päätöstään.
Hienoo ilmaa ollut pääasiallisesti, hyvää ruokaa ja tietysti hyvää seuraa. 😀 Löysin vanhat 12 kilon käsipainot varastosta ja tein sillä kahtena päivänä olkapääjumpat. Hehe hee… Myönnän, ei oo pystyny olee ihan täysin ilman bodibildinkia. 20 viparia ja superina perään 20 pystäriä. 6 sarjaa 30 sekuntia taukoa supersettien välissä. Bum bum. olkapäät kiittivät.
ai jaa
ai jaa2
Eilen oli grilli kuumana, oli lehtipiffiä ja possun sisävilettä. Perunat ja kasvikset maistuivat myös oikein naminamilta.
Tässä paistuvatten lehtipiffit
ruokaa2
Ja kaiken mualimman kasviksia oli muurikan päällä… 
ruokaa
Joku pyysi koirasta lisää kuvia, joten tässä pari:
”Ruskeet silmät eikä mää lääkäriin”
perro2
Pallon perässä mentiin tuhatta ja sataa
perro1
Joku nyt saattaa ihmetellä tuota ruskeasilmä -sanontaa. Se tulee äitini puolelta karjalasta. Äitini isoäiti tapasi sanoa koirillensa moista fraasia, mitä sitten ikinä tarkoittanutkaan? 😀  Meikäläisen geenit ovat muuten melkoisen värikkäät, äitini äidin puolelta sukuni tulee Viipurista. Äitini isän puolelta suku tulee Saksa-Puola -akselilta. Isäni isoäiti oli saamelainen ja sitä kautta itsekin olen saanut saamen kansalaisuuden. Isäni isoisä taasen syntyi Michiganissa 1899 suomalaiseen siirtolaisperheeseen, joka sitten lähetettiin jo lapsena takaisin Suomeen.
Sukuni juuret ovat siis melkoisen sieltä sun täältä. Toisaalta, ei ole kyllä pelkoa, että olisi geenit kauhean läheltä toisiaan. Tuota sisäsiittoisuutta kun Suomessa on esiintynyt melkoisesti. ”Mitä serkumpi sen herkumpi” vai miten se sanonta meni? Anyway, ihan metkaa on ollut vähän tutkia ja kysellä isovanhemmilta noita sukujuuria, vaikka noista nyt ole hullua hurskaammaksi tullut. Pitäis varmaan ihan älyttömästi tehdä duunia, että pääsis niiden vanhempien juurien jäljille? Mistä sitä tietää vaikka olis jonku SS-sotilaan jälkeläinen? Haha haa! 😀 Tai hitlerin? ;D
Huomenna yövytään Oulussa ja iltapäivällä pitäis ennättää vielä salilla käydä tissitreenitkin kiskaisemassa. Onko ehdotuksia, minne kannattais suunnistaa?

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.