This is Mika

15.02.2012 08:53 2min luku 26

Valintojen maailma

Tere!

Juu ei loppunutkaan kirjoitukset kuin yhdeksi yöksi. Kovasti sitä pelästyttiin. Ihan kiva toisaalta huomata, että blogia seuraa aika vankka lukijakunta ja tätä halutaan jatkuvan. Joku taas vetää hernukaisen nenuun, kun taas mainitsen statistiikkaa, mutta ihan pakkohan sitä on mainita. Nyt kuukaudessa blogikäyntejä reilusti yli 90.000 ja yksilöllisiä kävijöitä yli 34.000 ihmistä! Totally! 😀 Siis kuukaudessa 34 tuhatta ihmistä!? WhatteFakc? Tarkoittaako tämä nyt sitä, että mun pitää rupee jo miettimään mitä mä kirjoittelen, kun näin paljon porukkaa seuraa tätä ? Huh huh! En rupee… 😉

Saliasenteesta ja motivaatiosta keskustellaan useasti. Ne jotka eivät harrasta punttisalia, usein ihmettelevät miten ihmeessä me jaksetaan käydä vuodesta toiseen nostelemassa painoja? Eikö siihen kyllästy? 😀 Eipä siihen kyllästy. Ja jos tarkemmin mietitään asiaa, niin eihän se todellakaan ole pelkästään painojen nostelemista, tuo kehon muokkaus ja tuunaus. Se on elinikäinen projekti, joka seuraa siinä vierellä, tapahtuipa elämässä mitä tahansa. Itsekin jo pienen ikuisuuden salilla käyneenä voin sanoa, että valmista ei tule koskaan. Tavoitteet muuttuvat ja elämä vie eteenpäpin, mutta silti unelma elää! Salille mennään, koska se on osa sun elämää ja osa sinua. Se myös näkyy sinussa.

Sen huomaa jo kilometrin päästä, kuka urheilee ja kuka ei. Jo pelkästä ryhdistä ja ulkomuodosta voi päätellä paljon, mitä ihminen kropallensa tekee. Kropan eteen on tehtävä paljon töitä. Mitään et saa ilmaiseksi eikä yksikään gramma uutta lihasmassaa tule itsestään. Työ on pitkä ja se on jokaisen kuljettava yksin. Lopussa kuitenkin kiitos seisoo. Terveellinen ravinto, liikunta ja mahdollisimman stressivapaa ympäristö pitää ihmisen nuorekkaana ja viriilinä! Siihen on pyrittävä!

Elämä on täynnä valintoja, minä valitsin tämän…

 

 

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.