This is Mika

06.10.2011 16:39 1min luku 0

Laki läpi Venäjällä: Pedofiilit kastroidaan kemiallisesti

No niin!

Tästä se lähtee. Kohta sitten mukaan myös raiskaajat. Tietty tuo kastraatio voitaisiin viedä vielä pidemmälle, eli snip snip, ilvekset kokonaan pois eikä mitään keltarauhashormonia syötettäisi. Lopulta voitais myös pedofiileille ja raiskaajille tehdä sellainen täyskuohinta, jossa myös eenis nipsaistaisiin pois. Sellainen pieni putki vaan jätettäis, josta vois tarpeet tehdä.

Ottaen huomioon, että pedofiilit ja raiskaajat jättävät uhreilleen elinikäiset vammat, olisi tuo rangaistus vähintäänkin oikeudenmukainen!

IL:n nettisivuilla kerrotaan lisää:

Venäjän duuma on hyväksynyt lain, joka sallii pedofiilien kemiallisen kastraation.

Jatkossa alle 14-vuotiaiden lasten hyväksikäytöstä tuomitut voidaan kastroida kemiallisesti. Laki meni läpi ensimmäisessä käsittelyssä Venäjän parlamentissa eli duumassa.

Käytännössä oikeus tulee päättämään pakkokastraatiosta rikospsykiatrin lausunnon perusteella. Lausunnossa voidaan ehdottaa myös muita toimenpiteitä, sillä kaikissa tapauksissa kastraatio ei välttämättä auta.

Samaan aikaan tuomituille annetaan mahdollisuus pyytää vapaaehtoista kemiallista kastraatiota, vaikka uhri olisi yli 14-vuotias. Sen myötä he voivat saada lievemmän tuomion tai päästä ehdonalaiseen.

Lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia koskevaa lakia tiukennettiin muutenkin. Esimerkiksi rikoksiin toistuvasti syyllistyviä uhkaa jatkossa elinkautinen, kun aiemmin kovimmat tuomiot 15 vuoden luokkaa. Lisäksi, jos uhri on alle 14-vuotias, tuomitun täytyy jatkossa istua vähintään 80 prosenttia tuomiostaan ennen mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Yhtenäinen Venäjä -puolueen kansanedustaja väitti RIA Novostille, että alaikäisiin kohdistuvien seksuaalirikosten määrä olisi peräti kaksinkertaistunut sitten vuoden 2005.

Kiistelty menetelmä

Kemiallisessa kastraatiossa potilaalle annetaan lääkettä, joka sisältää keinotekoista keltarauhashormonia. Sen on määrä alentaa vastaavan mieshormonin eli testosteronin tasoa ja siten vähentää seksuaalista himoa.

Tiedeyhteisö on hyvin erimielinen siitä, miten paljon menetelmä todella ehkäisee pedofiliaa. Sen sivuvaikutuksia ovat muun muassa masennus, uupumus, diabetes ja veritulpat.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.