This is Mika

03.07.2014 15:10 2min luku 44

Pitkä ja vahva - Magnus Samuelsson

Moi!
Tuossa edellisen postauksen yhteydessä tuli kommentti, että lyhyellä rungolla olisi helpompaa liikutella painoja. ”Ditos” nimierkki kirjoittaa näin:
En ihan jaksanut kaikkia kommenteja lueskella. Eikös Mika asia kuitenkin ole niin, että pienemmän bodarin on helpompi liikutella rautoja kuin 2 metrisen venäläisen lipputangon?
Mä näen asian niin, että mitä isompi/pidempi, sen enemmän mahtuu lihasmassaa ja samalla voimaa myös siihen runkoon. Mainitsinkin Magnus Samuelssonin, joka on 201cm pitkä ja painaa reilu 150kg, vaikkei hän olekaan bodari niin pointti tulee hyvin selväksi pitkien miesten suhteen. Mies on siis ”lipputanko” mutta kaikkea muuta kuin heikko. Yksi maailman vahvimmista miehistä (voittanut 1998 Maailman vahvin mies tittelin, Marokossa) ja omistaa ehkä yhdet maailman vahvimmat kädet!
Magnus_Samuelsson
Tsekkaa tämä video Magnuksesta. Äijä pistää Rolling Thunder -maailmanennätyksen uusiksi (129kg) ja sulkee 4 tason COC:in omien treenien ohessa. Nelostason gripperin on sulkenut maailmassa käsittääkseni vain 5 ihmistä!

Magnus on mun yksi all time favouriteista vahvin mies -saralla. Mieletön persoona ja todellinen showmies! Nuorempana (120 kiloisena) Magnus harrasti voimamiesjuttujen ohella myös kädenvääntöä. Vakava onnettomuus sattui vuonna 1995 maailman vahvin mies -kisojen väliajalla 1995 Bahama-saarilla, tosin ei Magnukselle itselleen. Jättikokoinen painija, Nathan Jones (211cm/156kg) haastoi Magnuksen kädenvääntökisaan tietämättään laisinkaan miten vahva käsistään Samuelsson oli. Magnus katkaisi Nathan Jonesin käden voimillaan!!
Tässä video kyseisestä tapahtumasta (varoitus, video voi olla ahdistava):

Magnus on muuten aikamoinen parkettien partaveitsi, nimittäin voimamies voitti ruotsalaisen tanssii tähtien kanssa -version vuonna 2009. 😀
Mutta joo, palatakseni vielä nopeasti siihen ”Ditoksen” kysymykseen. On ihan turha pitkien äijien valittaa, ettei lihasta tai voimaa synny verraten lyhyempiin äijiin, koska kyllä sitä syntyy, sen eteen vain pitää tehdä töitä. Tunnen valtavasti pitkiä äijiä, jotka ovat talon kokoisia ja yhtä lailla nämä ovat tehneet sairaan paljon duunia lihastensa ja voimiensa eteen kuin lyhyemmätkin miehet. Se ei saa olla mikään selitys, että oon pitkä, en saa lihasta tai voimaa. Sitä vaan pitää syödä suhteessa omaan kokoonsa isoja määriä ruokaa ja treenattava kuin mielipuoli. Saman tekevät lyhyetkin kundit.
Jos 2 metrinen kundi (100kg) syö 3000 kaloria ja 175cm pitkä kundi (80kg) syö saman 3000 kaloria, sekä molemmat treenaavat yhtä kovaa, niin kumpikohan siinä kehittyy suhteessa omaan pituuteensa nopeammin? Aivan varmasti se lyhyempi. Pitkän jäbän pitäisi syödä ainakin se 4000 kaloria, ellei enemmänkin, jotta lihakset ja voima tarttuisi suhteessa siihen lyhyempään kaveriin.
Jep, näin tällä kertaa, hei, muistakaa tilata bannerin kautta lisäravinteet. Saat tilauksen mukana uuden Fitnesstukku-lehden #2. Siinä muunmuasa Mikan Kronikka, jossa paljastetaan miten kaikki alkoi: Team M&M:n historia ja Gymlogien synty!!
tukkulehti

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.