This is Mika

08.10.2018 15:25 4min luku 4

Lahti taputeltu!

Moikka!

Näin on syksyn kisarupeamat käyty ja messut koluttu läpi. Lahden NFE:ssä olin Fitnesstukun sekä Disturbin osastoilla heilumassa ja kivaa olin. Aina on mukana nähdä vanhoja tuttuja ja jubailla ihmisten kanssa, jotka ovat seuranneet tätä meikäläisen menoa. Fanikuvia napsittiin jälleen järjetön kasa ja kirjaakin myytiin todella paljon, nimmareilla varustettuna tietenkin.

Kaikin puolin oli hyvä fiilis ihmisillä. En valitettavasti ehtinyt kiireiltäni seuraamaan mitään kisoja, kun yleensä olen ollut katsomassa lauantaina bodauskisat. Tänä vuonna hommahan meni niin, että 3 viikkoa aikasemmin käydyt SKL:n bodauskisat oli ne itse bodauskisat ja Lahdessa sitten keskityttiin muihin lajeihin. Kieltämättä huomasin kyllä, että messuilla ei ollut ihan niin paljon väkeä, mitä ollaan aiempina vuosina totuttu näkemään. Sunnuntainakin yleensä riittää osastoilla väkeä ihan ruuhkaksi asti, nyt oli melkoisen väljää ja hiljaisempaa.

Tästä huolimatta meno, oli kuitenkin oikein mukavaa ja ne ihmiset, jotka olivat paikan päälle saapuneet, varmasti saivat sen mitä hakivatkin. Nyt ainakin ehti hieman enemmän jutella ihmisten kanssa, kun ei ollut niin valtavaa väenpaljoutta joka paikassa.

Fitnesstukun osasto ja koko tukun poppoo!

Disturbin osasto ja yhteiskuvassa Disturbin Tiinan kanssa!


BANNERISKABAN VOITTAJA!

Laitetaan tähän vihdoin tuon viimekuisen bannerikilpailun voittaja! Sen verran muka ollut kiirus ja hälinä, etten ole ehtinyt tsekata läpi kaikkia osallitujia ja tarinoita. Nyt kuitenkin sain senkin aikaseksi eli tässä tulee voittaja!

Tällä kertaa voitto pamahti Heidille! Onneksi olkoon. Heidin syy, miksi juuri hänen pitäisi päästä treenaamaan mun kanssa oli vilpitön ja hauska, joten Heidi valikoitui bannerikisan voittajaksi!

Tässä vielä Heidin ”tarina”:

Morjesta!

Täällä olis 24-vuotias Savon likka, joka haluaisi laajentaa muistoarkistoaan yhdellä ainutkertaisella päivällä. Arvostan kovasta saavutuksiasi kehonrakennuksen saralla, mutta lisäksi olet mielestäni super hyvä tyyppi. Oot semmonen aito ja rehellinen ihminen, jota seuratessa hymy on herkässä ja huonokin päivä on äkkiä parempi.

Paras treeni on treeni, jossa hapottaa ja sydän hakkaa hurjasti, mutta huumori sekä ilo säilyvät loppuun saakka. Jos treenikaveriks saa kaltaisesi hyvänmielen sisupussin, jolta ei tietoa ja taitoa puutu, ei lopputulos voi olla muuta kuin ikimuistoinen huumorilla kyllästetty hikihetki. Oon oppinut, että hyvässä seurassa rankkakin treeni on palkinto, joka todellakii antaa enemmän kuin ottaa. Entisenä kilpaurheilijana tiedän, mitä on kova harjoittelu, mutta kokemukset salitreenien osalta on melko vähäiset. Tämä vois olla semmonen pieni sysäys ja tulikaste salimaailman saloihin. En oo ehkä se sun tyypillisen seuraaja ja salikaveri, mutta uskon, että meillä vois olla tosi hauskaa. Treenattas tosissaan, mutta ei vakavasti. Joten nyt Mika, mikäli haluat päivän rempseän ja sanavalmiin taskuraketin kanssa, täältä löytyisi yksi.

– Heidi

Pistä Heidi sähköpostia mulle (nyyssola.m@gmail.com) niin vertaillaan kalentereita ja koitetaan saada tuo päivä järjestettyä!


Proteiinipäivät!

Nyt starttasi proteiinipäivät, joka tarkoittaa, että tukulla on törkeen edulliseen hintaan laadukasta protskua. Whey 80 on -25% alennuksessa, jos ostat 1kg säkin. Isommissa säkeissä on kilohinnaltaan vieläkin edukkaammat suhteet, jos päätät ostaa isommas määrän kerrallaan.

Myös muitakin proteiinimerkkejä on messissä tässä diilissä. Käy tsekkaamassa tuotteet klikkaamalla tuota alla olevaa banneria. Pääset suoraan tuotteisiin käsiksi.

Pitää muutenkin muistuttaa teitä rakkaat lukijat, että aina, kun olette menossa tilailemaan tukulta jotain, niin olisi tosi mahtavaa, jos muistaisitte mennä aina tämän blogin linkkien kautta fitnesstukun sivuille. Näin tuette kaikkea tätä meikäläisen toimintaa. Pieni ele, jolla on iso merkitys itselleni!


Ravinto-ohjelmapaketti

Ravinto-ohjelmapaketti on saanut todella paljon kyselyitä ja ihmiset päivittäin tiedustelee tästä paketista lisää. On aivan super mahtavaa huomata, että hyvin monelle on ilmeisin tärkeää saada ammattilaisen apua syömisiin ja tiedostetaan syömisen merkitys. Pistäkää tosiaan mulle vain sähköpostia, jos vähänkin mietityttää, onko omissa syömisissä parantamisen varaa.


Leffavinkkiä ja musaa!

Tsekkasin pirun hyvän sci-fi -elokuvan nimeltään Upgrade. Leffa sijoittuu lähitulevaisuuteen ja on periaatteessa äärimmäisen simppeli elokuva, mutta toteutus, näyttelijät, idea ja juoni kaikin puolin on perhanan hyvä. En lähde sen enempää paljastamaan juonta, mutta päähenkilö kohtaa raskaan menetyksen ja samalla oma elämä on suistua täysin raiteiltaan. Apu löytyy hyvin erikoisella tavalla ja yllätyksiä täynnä oleva leffa jaksaa kantaa aivan loppusekunneille asti. Melkoisen raaka elokuva tempaisee nopeasti mukaansa ja päähenkilöön samaistuu ihan täysillä.

Suosittelen ihan tuhannen virtahevon voimalla leffaa! Jos yhtään tykkäät sci-fistä ja toiminnasta höystettynä raalla väkivallalla, leffa on juuri täydellinen! 5/5

Loppuun mielestäni yksi tämän vuoden ehkä paras instrumentaalinen biisi, mihin olen törmännyt. Kiitos Mika Liukkoselle vinkistä. Biisi ”Miasma” on ruotsalaisen Ghost -nimisen bändin käsialaa. Kesäkuussa julkaistu Preguelle on bändin neljäs studioalbumi, joka on täynnä ihan kipeen hyviä biisejä. Sellaista hieman kasarivivahteista hevirokkia.

Miasma on aivan jäätävän hyvä biisi, kuuntele se tästä:

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.