This is Mika

05.02.2012 17:53 2min luku 29

Kylmälaukun sisältö - Lue mitä syön töissä!

DuuuuD!

Nyt tulee väkipakolla 3 perättäistä välipäivää salilta. la, su ja ma. Duunit estää totaalisesti treenit, mutta toisaalta joskus onkin hyvä pitää noita lepoja. Myönnättäköön, että ihan aina ei 20 vuoden kokemuskaan riitä, että osaisi kuunnella kroppaansa ja antaa sen levätä riittävästi, joten ei pidä stressata vaikka intoa olisikin sinne (sprinklerikeskukseen) mennä eikä kuitenkaan pääse.

Yleensä mulle osuu pari lepopäivää salilta aina väkisinkin, mutta toisinaan niitä ei sitten tulekaan. Silloin, kun treenejä on viikolle ”liikaa” tunnistan sen nälästä. Kulutus kasvaa ja nälkä sen myötä. Nyt kun ei olla vielä kisadieetillä, voin aivan hyvin nostaa kaloreita sellaiselle viikolle.

Tämänkin välipäiväputken aikana olen itseasiassa hieman tankannut kroppaani ja syönyt selkeästi enemmän kuin treenipäivinä. Pyrin siis hyödyntämään tauon ja annan elimistölle rakennusainetta, jotta lihakset sitten kasvaisivat ja eheytyisivät entistä isommiksi. 😀

 

Duuniin kunnon eväät.

Kylmälaukku kulkee aina mukana, koska jääkaappia ei ole lähettyvillä. Safkat pysyy kylmänä ja juomat mukavan viileinä. 8 tunnin työpäivään tulee lukuisia ruokailuja. Onneksi pystyn syömään työn ohessa, mutta ei se tietenkään helppoa ole. Joudun menemään välipalojen voimin päivän ja ainoastaan ruokatunnilla pääsen pöydän ääreen ja syömään mikrotettua lounasta.

Kurkataanko mitä kylmälaukussa on tänään mukana?

  • 250g perunaa
  • 250g possua
  • 2 kpl 40g proteiinijuomia (500ml)
  • 2 kpl kalkkunaruishampparia
  • 2 kpl keitettyä kananmunaa
  • 2 kpl Coca Cola Zero tlk.

 

Elikkä noilla mennään työvuoro! 😀 Tietysti kotona on syöty jo vaikka mitä ja illalla syödään lisää.

Muistakaa!

 Tärkeää treenaamisen ohella on aina syödä tasaisesti ja monipuolisesti pitkin päivää. Ravinnossa täytyy olla riittävä määrä proteiinia ja jos treenaat kovaa ja olet hankkimassa lisää lihasmassaa, tarvitset myös hiilihydraattia paljon!

 -Mika

 

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.