This is Mika

07.06.2013 04:05 2min luku 33

Sairaan hyvää proteiinia!

Terve!

Eilen oli pakko pitää välipäivä. Oli sen verran arat lihakset ja särki lähestulkoon joka paikkaa. Teki kyllä hyvää tulla töistä suoraan himaan ja pistää pötkölleen. Lepoa ja safkaa naamaan. Nyt on kuin uusi mies! Tänään sitten salille ja valmennettavan kanssa jalkatreeniä. IP pitäis sit vielä päälle vähän jumpata selkääkin, kun viikonloppu menee muiden askareiden merkeissä eikä salille ennätä. 😀 Näillä mennään.

Oon aina fiilistellyt ton Nectar-protskujauheen puolesta, että on parhaimman makuista prodea evah. No nyt on kieltämättä pakkaa tullut sekoittamaan kova kilpailija! NImittäin Scitec Nutritionin Protein Delite (39,90)!

scitec_protein_delite

Tuote  muistuttaa kermamaista pirtelöä ja sisältää oikeita hedelmän, marjojen, suklaan ja kookoksen paloja. Huolimatta tätä Protein Delite:illa on erinomainen ravintosisältö ja proteiini arvo ja ylimääräinen Aminogen™ lisä optimaaliseen imeytymiseen. Proteiini on hitaista ja nopeista proteiinilähteistä ja sopii sinulle joka haluat täyttävän välipalaproteiinin.

Voi jestas sentään, kun ekaa kertaa toissapäivänä maistoin tätä namia!! Aivan sairaan hyvää herkkua. Miten voi olla mahdollista, että tää on ylipäätään proteiinia? Kyllä on Scitec tehnyt jumalattoman hyvänmakuisen herkun. Olin tilannut kahta makua, Pineapple vanilla ja Strawberry white-chocolate. Ananaksen maku oli NIIN hyvä ja ne aidot hedelmänpalat siellä seassa! Testasin vielä illalla tota mansikka/valkosuklaa makua ja oli myös todella hyvää. Seassa todellakin hedelmänpalat tuo kyllä kivan lisän.

Ravintoarvot/100g:

  • kalorit: 375
  • Proteiini: 65g
  • Hiilari: 22,5
  • Rasvaa: 2,5

Yhdessä mitallisessa on 20g jauhetta eli sekoita 2 mitallista jauhetta sheikkeriin niin saat kyllä täydellisen palkkarin aikaseksi juuri oikeilla makrosuhteilla! Tää saa multa täyden 10/10 pistettä!!!

Pistähän bannerin kautta tilaten tämä herkku niin jokaista treeninjälkeistä palkkarihetkeä tulet jatkossa odottamaan. Sen palkkarin juominen ei tartte olla mikään tuskainen ”nenästä kiinni ja niele” -kokemus.

Kommentit (33)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.