This is Mika

10.11.2009 14:11 1min luku 2

Kuumeessa kotona

Taisin nyt sit saada sen sikaflunssan. Kuume 38,4° yöllä eikä tahdo tulla pysyvästi alas edes ibumaxilla. Kuume kyllä laskee hetkeksi, mutta nousee takaisin heti kun ibumaxin vaikutus lakkaa. Palelin taas koko yön enkä todellakaan pystynyt menemään töihin. Joka paikkaan sattuu, eli lihassärkyä ja päänsärkyä on koko ajan. Kurkku ei ole kipeä, mutta räkää tulee nenästä huolella. Keuhkoissa on kipua ja kun yskin se sattuu ja yskä tulee todella syvältä keuhkoista.

Kaikki merkit ainakin viittaavat sikainfluenssaan kuumeen, keuhkokipujen ja lihassäryn osalta sekä miten räjähdysmäisesti se alkoi (ks. edellinen postaus). Tietenkään tarkkaa selvyyttä en tule saamaan, sillä ei ne ota meikäläistä sairaalaan ja tutki asiaa.

Vähän harmittaa, kun näitä takaiskuja on tullut nyt aivan liikaa, takareiden repeäminen 3 viikkoa sitten, nilkan nyrjähtäminen kaksi viikkoa sitten ja nyt tämä.

Eilen todennäköisesti jonkin asteisessa kuumeessa olin vielä työmaalla ja tyhmänä sen jälkeen painelin vielä salille. Tarkoitus oli treenata Tuomaksen kanssa hyvät treenit, mutta eihän siitä tullut mitään. Tuomas teki sitten meidän molempien puolesta kunnon juNpat. Kiitos Tuomakselle muuten, että oli niin ystävällinen ja heitti minut kotiin. Olin siinä vaiheessä jo aika koomassa, kun salilta poistuttiin.

Nyt lepäämään. Ilmoittelen sitten Jorvin teholta jos terveys romahtaa. 😉

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.