This is Mika

10.04.2017 15:18 3min luku 14

Kusti polkee ilmaiseksi

Hellou!

Aivan ensimmäiseksi kerrottakoon, että eilinen uutinen Gymlogien paluusta oli suorastaan eeppinen. Tieto tästä saavutti kymmenet tuhannet ihmiset ja kommentteja sekä tykkäyksiä tuli sadoittain eri kanaville. Sarjan paluuta oltiin ilmeisesti odotettu melko hartaasti? Itsekin henkilökohtaisesti olen enemmäin kuin innostunut asiasta.

Aikanaan vuonna 2011 kesällä startannut sarja saavutti valtavan suosion ja kun se lopulta kuopattiin, jäi Gymlogit elämään omaa elämäänsä. Lähes jo kulttimaineeseen noussut sarja kerää yhä tuhansia katsojia viikoittain. Juteltiin juuri tuossa Miken kanssa ja todettiin, että Gymlogit olivat käytännössä ensimmäinen videosarja Suomessa ja Team M&M sen tuottamisessa oli lyömätön kombo, johon ei kukaan muu porukka ole kyennyt vieläkään. Ensimmäinen on aina ensimmäinen ja Gymlogien jälkeen onkin tullut jos jonkinmoisia treeniopastussarjoja mutta yhtään sellaista ei ole, joka nousisi täysin samalle tasolle. Resepti tuohon oli kieltämättä loistava. Kaksi tyyppiä, kamera, toinen kameran edessä sekoilemassa ja toinen kameran takana huutelemassa nasevia kommentteja. Huumorin lisäksi jokaisessa jaksossa oli kuitenkin valtava määrä informaatiota, joten koko homma perustui siihen, että samalla kun katsoit viihdyttävää komiikkaa, opit siinä ohessa treenaamisesta kaikenlaista.

Treenaamisen pitää olla kivaa ja vaikka salilla tosissaan treenattiinkin, sen ei tarvinnut olla vakavaa puuhastelua. Miken kanssa tuotimme tosiaan 52 jaksoa ja nyt noita jaksoja on tulossa lisää. Ideoimme uusia juttuja ja mietimme, että jos treenivideoita alamme jälleen tekemään, miksei sitten herätetä samalla Gymlogit? Tehdään samalla reseptillä uusia jaksoja, samat vitsit, sama kuvaustyyli ja editointi sekä sama vanha konsepti, jolla ennenkin mentiin. Mitä sitä pyörää keksimään uudelleen, jos vanha toimii.

Vanha tiimi palaa takaisin, katsotaan mitä tästä seuraa…

Sitten otsikon aiheeseen

Tänään ja tästä päivästä eteenpäin tuonne 17. päivään huhtikuuta ”polkee kusti” eli kulkee posti ihan ilmaiseksi, kun tilaat Fitnesstukulta lisäravinteita tai mitä nyt tahansa. Nyt ei ole rajoitteena ostosten kokonaissummat. Useinhan on hankalahkoa tilata jotain pientä, kun pitää yrittää saada kasaan tuo maaginen 49€, jotta toimituskuluja ei syntyisi.

Klikkaa kuvaa alla ja käy tilaamassa vaikka laatikollinen herkullisia Chew Chew -patukoita.

Jeba jee! Sweet Week muuten jatkuu vielä ja patukoita irtoaa yhä edulliseen hintaan. Nyt kannattaa siis tilata vaikka miten pieni täsmätilaus, sillä toimituskuluja ei ole. 😀

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.