This is Mika

06.07.2010 02:23 1min luku 8

Hellettä töissä...

Terve,

Kirjoittelen tässä ennen duuniin lähtöä. Eilen salilla selkä kramppasi pahasti pitkässä sarjassa. Tein 125kg kyykkyä ja 14 toiston kohdalla selkä kramppasi ilkeästi, enkä voinut jatkaa sarjaa. Takana oli vain 5*155kg kyykky ja useat lämppärisarjat. Mahtaakohan helteistä johtua nuo kramppailut, kun normisti sellaisia ei ole. Vetokin oli ihan poissa treeneistä. Näillä ilmoilla kenties on yhteys siihenkin? PItkät päivät helteisellä katolla saattaa viedä parhaimmat mehut kropasta ja sitten salilla ollaan väsyneitä ja uupuneita.

Ei oteta huolta, vedän parit voltarenit naamaan ja painelen duuniin. Pidän välipäivän salilta ja katsotaan jos huomenna mennään paremmalla onnella.

Penkkiä otin eilen kyykyn jälkeen ihan varovasti ilman kaarta, sainkin ihan nätisti jalat ilmassa pari sarjaa 5*130kg, 8*120kg, aika hyvin krampeista huolimatta.

Katselin illalla huvikseni UFC 116, eli uusimman taiston, jossa vuoden tauon jälkeen Brock Lesnar nousi kehään Shane Carwinia vastaan. En paljasta lopputulosta, mutta kyllähän sydän jyskytti varmaan kovempaa kuin itse ottelijoilla. On se Brocki sellainen tapaus, että vaikka toiset vihaa ja toiset tykkää, kaikki kuitenkin kerääntyy katsomaan. Tuli ihan deja-vu fiilis, vähän kuin Mike Tysonin otteluita aikanaan näytettiin tv:stä livenä aamuyöstä. Jännä matsi ja muutkin ottelut olivat erittäin hyviä!

Nyt työn touhuun. Jatketaan uusilla päivityksillä taas.

Kädet kasvaa…

gunsandposes

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.