This is Mika

19.06.2008 01:48 2min luku 1

Extempore

vg7g3210.jpg

Vapaapäivä.

Vesisade sotki tämän päivän suunnitellut wrong sport-kuvaukset. Ei se mitään, leffa pyörimään, kalkkunavartaita ja röstiperunoita uuniin sekä pari olutta kyytipojaksi. Tuhdin ruoan jälkeen simahdin tietysti sohvalle onnellisena, kunnes puoli seitsemän illalla puhelin soi. Siellä itse kuvausmaestro Sirén valitteli tylsyyttään ja sitä, että sovitut kuvaukset menivät pieleen. Ilma oli nimittäin kaunistunut sinä aikana, kun olin vedellyt hirsiä ja aurinkokin paistaa porotti taivaalla. Mike siinä sitten ehdottikin, että mentäisiin kuvaamaan myöhemmäksi ajankohdaksi suunniteltu Pétanque laji. Olin lähinnä, että ei kiitos kaiken sen syömisen ja oluiden jälkeen. Mies ei vain hellittänyt jankkaamistaan ja niinhän siinä oli sitten lähdettävä ns. extempore kuvaamaan Wrong Sport four – Pétanque!!

vg7g3208.jpg

Kävimme ostamassa petankkipallot ja ajoimme Lauttasaaren puiston pallokentälle, joka onneksi olikin autio. Siinä sitten housut ja paita pois keskellä pallokenttää. Magnesiumit, vetoremmit ja rannesiteet käsiin, pallo kouraan ja karmean huudon saattelemana pétanquepallo lentoon. Mitäköhän TAAS ihmiset ajattelivat kävellessään meidän ohi? Varmaan aika koomista katsoa sivusta sitä touhua?

Enivei, homma saatiin purkkiin parin kymmenen otoksen jälkeen ja näin saimme uuden kuvan hienoon sarjaan.

Making of *VIDEO* 

petanque.jpg

Muita jutskia

Treenit menneet mukavasti ja liha toistaiseksi pysynyt ihan normitreeneillä kunnossa. Paikat kestäneet perustreenit vaikken hirveän isoilla painoilla treenailekaan.

Jarin kanssa poseja viilailtu tälläkin viikolla ja homma menee koko ajan eteenpäin. Kohta aletaan vapariakin työstämään ja se varmasti tuo lisäpotkua ja mielenkiintoa dieettiin. Kunto on mennyt eteenpäin ja treenit ovat pysyneet Jarilla todella räjähtävinä. Mies treenaakin kaksi kertaa päivässä, joten lihasryhmät tulee käytyä hänellä läpi pariin otteeseen kahdeksan päivän kierrolla!!

Tässä Jarin rinta sivulta:

rinta-sivulta.jpg

Juhannusta sitten vain odotellessa ja rukoillessa hyviä ilmoja. Minulla on muuten kuin ihmeen kaupalla jopa pari kokonaista vapaapäivää juhannusaaton jälkeen. Grilli kuumaksi ja pihvit kehiin!

Hyvää Jussia kaikille!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.