This is Mika

18.02.2014 20:24 4min luku 41

Vitamiineja, immuniteettia ja muuta höpinää

Terppis!

Kerron teille tarinan. Nuorempana treenasin tosi kovaa koko ajan ja varmastikin ehkä väärillä tekniikoilla. Jatkuva isojen painojen liikuttelu ja yli-innokkuus kostautui nivelkipuina. Polvia varsinkin särki todella paljon ja esim kyykkyyn meneminen oli melkeinpä mahdotonta. Kipuja oli muuallakin, kuten olkapäissä ja kyynärpäissä. Ranteitakin särki hyvin usein.

Silloin en oikein uskonut mihinkään rohtoihin, mutta kivut kuitenkin ajoivat minut kyselemään salin ”isoilta pojilta”, mitä apuja vaivoihin voisi olla. Sain kuulla että MSM eli metyylisulfonyylimetaani auttaisi nivelkipuihin. Ostin MSM:ää ja sain kuin sainkin kivut pois! Tosin ihan heti MSM ei kuitenkaan vaikuttanut, vaan kivut ikäänkuin unohtui ajan kanssa. Ehkä noin 3-4 viikon käytön jälkeen muistan ihmetelleeni, että niveliin ei enää sattunut. Kipu oli haihtunut pikkuhiljaa pois niin, ettei sitä ollut heti edes huomannut. Pääasia oli kuitenkin, että MSM toimi ja auttoi minua nivelsäryissä. Nykyisin ei juuri ole mitään nivelkipuja, ehkä maltillisemman treenaustyylin vuoksi, mene ja tiedä?

MSM kuitenkin on tehokas lisäravinne ja auttaa treenin aiheuttamiin nivelsärkyihin. Jos itse kärsit vastaavista kivuista, osta ihmeessä Scitec Nutritionin Mega MSM kapseleita. Saat nämä vielä upeaan tarjous hintaan 2 yhden hinnalla! (bannerin kautta tietenkin).

2 x Mega MSM 9,90€

msm

MSM muuten lievittää myös lihaskipuja, joita usein joutuu kovien treenien jälkeen kärsimään useitakin päiviä.

Eat your vitamins or I will terminate you!!

terminator

Tähän aikaan vuodesta on muuten hitokseen tärkeetä pitää huolta omasta terveydestään. Petolliset kevättalven säät ovat omiaan laskemaan meidän immuniteettia, kun marssimme päät paljaana jo turhankin kepeissä vetimissä. Flunssat ja muut pöpöt on parempi välttää, jottei hyvät treeniputket joudu katkolle.

Tukulla on hyviä terveyttä edistäviä ja immuniteettia kohottavia lisäravinteita tarjouksessa!

Omega 3:lla on todettu olevan terveellinen vaikutus sydämeen ja sepelvaltimoihin sekä aivoihin ja hermostoon. Merestä peräisin olevien omega-3-rasvojen teho on parempi kuin kasvimaailmasta peräisin oleva vaihtoehto. Jokainen kapseli Star Nutrition Omega-3:a sisältää 1000 mg kalaöljyä.

Nyt Omega-3 -20% tarjouksessa hintaan 7,90€

omega3

Only One Advanced+ sisältää tasapainoisen yhdistelmän vitamiineja ja kivennäisaineita ja runsaasti antioksidantteja muun muassa betakaroteenista, E-vitamiinista, C-vitamiinista ja seleenistä. Antioksidantit auttavat suojaamaan kehon soluja vapaita radikaaleja vastaan.

Only One Advanced+ on lisäksi rikastettu astaksantiinilla, karotenoidilla, jolla on dokumentoidut positiiviset vaikutukset lihaksistoon ja niveliin treenaavilla ihmisillä. Karotenoidit myötävaikuttavat vahvaan immuunipuolustukseen ja kauniin kullanruskeaan ihosävyyn.

Only One Advanced+ sisältää myös Oliolaa: oliiviuute, jossa on hydroksityrosolia, joka suojaa LDL-kolesterolin hapettumiselta ja auttaa ylläpitämään tervettä verisuonistoa.

Only One Advanced+ nyt -23% tarjouksessa hintaan: 9,90€

onlyoneadvanced

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy rasvaisessa kalassa, kananmunassa ja rikastetuissa meijerituotteissa. Sitä kehittyy myös iholla auringonsäteiden vaikutuksesta. Me, jotka asumme pohjoisessa, emme saa riittävästi auringonvaloa, minkä vuoksi D-vitamiinin puutos on yleistä. Star Nutritionin vahva Vitamin D3 antaa 2000 IU (50 μg) D3-vitamiinia (kolekalsiferoli) per tabletti.

  • Normaalin immuunipuolustuksen ylläpito
  • Normaalin lihastoiminnan ylläpito.
  • 50μg/ tabletti.

vitaminD

Itse otan tähän aikaan vuodesta D-vitamiinia n. 150μg päivässä (eli 3 tablettia Vitamin D3:sta), yhden only one tabletin sekä 6 kapselia Omega-3:sta.

***

Mike on duunaillut melkoisen kasan vanhoja kuvia uusiksi. Täytyy laitella niistä blogipäivitys ja julkaista ne kaikki jossain välissä. Tässä alla hyvä kuva minusta vuodelta 2005 eli 9 vuotta sitten, kun väännän arm blasterilla habaa. Taitaa olla Miken ihan ensimmäisin kuva ikinä, jonka on ottanut kenestäkään salilla oikealla järkkärillä.

Silloin 2005:

vanha

Ja vuonna 2012:

arm blaster

Heh heh, sama vanha arm blaster siinä käytössä molemmissa fotoissa ja samat on painotkin. Mies on vaan saanut pari grammaa filettä käsiin lisää. Nyt kun on muutto takanapäin niin pystyy taas keskittymään hieman omiin treeneihinkin. Voisko olla jopa jotain kehityksen mahdollisuutta vihdoinkin ilmassa? Noh, tässä on pieniä muita stressitekijöitä mutta ainahan niitä elämässä on. Pitää vaan yrittää porskuttaa eteenpäin ja toivoa, että kaikki elämässä järjestyisi kuten pitää.

Käväisin eilen aamulla tekemässä sellaisen yläkertavoitelun alle tuntiin eli tein rinnan, habat, olkapäät ja ojentajat. Tänään käväisin selän ja pohkeet tekemässä. Ihan maltillisia painoja ja haettiin lähinnä pumppia lihaksiin. Kun lihas alkaa pian taas tottua kovempiin treeneihin niin sit lisätään tahtia. Tästä se alkaa!

Kommentit (41)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.