This is Mika

27.03.2015 20:02 3min luku 32

Iäisyyden pylväät ja muuta höpsöä!

Terppa pitkästä aekoo!
Reenejä ollu ja duunia ja kaikkea, joten blogi jääny ihan vääjäämättäkin vähemmälle. Oon kuitenkin käyny aina vastailemassa kyssäreihin ja hyväksymässä kommentteja, mutta nyt päästiin tilanteeseen, että ehtii ihan päivitystäki pygäämään.
Tää viikko ollu rankka. Treenattu välillä kahdesti päivässä ja hiilarit siihen nähden melkoisen alhaalla, siellä 110 gramman hujakoilla. Toissapäivänä aamuvaaka näytti ennätysalhaisia lukemia, 86,1 kiloa. Tässä kutistutaan koko ajan. Jee!
mikagraphic2
Voimatasot putoaa ku lehmän häntä, mutta sisulla painetaan vaan eteenpäin, ei voi mittee. Välillä jaksaa paremmin ja välillä on veto ihan poissa. Silloin ku veto on veks, niin mennään sitten volyymilla. Eikä tässä nyt mitään voimaryskäämistä edes ole tarkoituskaan tehdä, kun leikitään bodaria.
Säät ollu melko jännät. Pari päivää sitten katoin aamupäivällä ulos ja lunta tuprutteli niin sakeasti, että oli ihan pakko valokuvakin ottaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ollaan reenien päätteeksi illalla oltu niin väsyneitä, että ei oo muuta jaksanu, ku ruuat väsätä ja sohvalle rojahtaa. Siinä sitten on kyllä ihan mukava popsia safkoja ja kattella sarjoja. Eka jakso True Detectiveäkin on jo takana ja aika hämmentävän oloinen sarja on tuo, vaikka kaikki kaverit ovat suorastaan ylistäneet sitä. Viikingsejä myös katottu ja tietysti kova odotus on Game of Thronesin suhteen kun tuo sarja vihdoin pärähtää ruutuun 12.4.
Eilen oltiin mayorsilla hinkkaamassa takajalkoja. Siellä on monen monta eri laitetta ja näin ollen ihan kiva välillä käväistä siellä töräyttelemässä nuo hamsterit tukkoon.
Tässä randomi takareisirenkutus alkulämmpäreistä:

Eilen julkaistiin kauan odotettu peli, Pillars of Eternity. Rooliseikkailupeli on saanut jo nyt melkoisen hyvän vastaanoton, joten olihan se pakko käydä ostamassa stiimistä. En ole ehtinyt muuta, kuin luoda hahmon itselleni ja aloittaa pelin, mutta jumpe sentään, tuo vaikuttaa herkulliselta peliltä!
Hahmon luomista:
poe
Pelin graffa on kaunista!
poe2
Tunnelma ihan muutamien hetkien pelaamisen jäljiltä oli hieno. Kaunista musiikkia ja huolitellun näköinen kokonaisuus. Juonesta en osaa vielä sanoa mitään, mutta uskoisin juuri siihen pelin tekijöiden panostaneen melkoisesti. Täytynee palata asiaan myöhemmin, kun oon hieman perehtynyt peliin.
Eipä tässä nyt sitten muuta voikaan, kuin istua alas ja syventyä ”muutamiksi” tunneiksi pelin syövereihin. Onko jengi jo ehtinyt pelata tätä vielä? Aiotko ostaa?
Loppuun muistutus, että Octane-diili sekä MIKA15-tarjous on enää viikonlopun voimassa. Nyt vielä ehtii!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
700x240_mika_octane_sept14
 

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.