This is Mika

30.05.2017 19:31 2min luku 4

Gymlog 55 - Käsipainoliikkeet olkapäille!

Heippe hee!

Jälleen on aika uuden Gymlog -jakson. Tällä kertaa episodissa 55 näytämme erilaisia käsipainoilla tehtyjä liikkeitä olkapäille. Olemme aiemmissa jaksoissa käyneet takareidet ja ojentajat läpi. Nyt olkapäät saivat kyytiä erittäin hyvillä eri liikkeillä ja liikevariaatioilla. Itse tykkään käyttää paljon käsipainoja. Arnold Press on minun yks suurin suosikkini ja saan siinä liikkeessä ehdottomasti parhaimman tuntuman olkapäille. En itseasiassa tee nykyään enää ollenkaan perinteistä pystypunnerrusta käsipainoilla.

Viparivariaatiot videossa ovat erittäin mielenkiintoisia niin sivuille kuin eteen. Suosittelen testaamaan näitä. Teknisesti näkee niin paljon erilaisia tapoja tehdä noita liikkeitä eikä aina ne mene ihan oikeanlaisestikaan. On tärkeää, että vipunostoissa saat liikkeen menemään nimenomaan olkapäille. Jos tuntuu siltä, että vaikka kuinka teet vipareita, ei nuo tunnu osuvan oikeaan paikkaan, on hyvin mahdollista, että tekniikka ei tällöin ole kohdillaan.

Eli ei muuta kuin tsekkailemaan uusin Gymlog ja tarkista, että omat tekniikat ovat kohdillaan.

Sitten makujen maailmaan!

Nyt on tosiaan Off the Hook huikeassa diilissä, eli 2 yhden hinnalla. Mikä mielenkiintoisinta, siellä on uusi maku, Bloody Berry, joka on minun ”suunnittelema”. Minulta siis kysyttiin, haluaisinko jonkun uuden maun valikoimaan? Tottakai halusin ja kerron spesifisesti minkälaisen maun haluaisin. Näin syntyi Bloody Berry ja se on nyt saatavilla Fitnesstukulla tarjoushintaan.

Bloody Berry pääsi myös makutestiin ja siitä on video tässä:

***

Taidecorner!

Palataan sitten ajassa taaksepäin ja käydään ihastelemassa Fine Garage Art taidetuotantoa, eli Mika Liukkosen making of klipsuja, kun mies ruiskumaalasi uskomattoman kauniin taulun meikäläisestä Tron -tyyliin!

Ei voi muuta kuin ihmetellä tuota talenttia. Jää vain tuijottamaan miten joku osaa hallita tuota tekemistä ja kokonaisuutta noin. Vaatii satoja työtunteja saada tuollainen valmiiksi. Itselläni ei riittäisi hermot noin tarkkaan työhön. On aina niin mahtavaa nähdä tuollaista lahjakkuutta tai ylipäätään minkälaista lahjakkuutta tahansa. Just sellaiset Talent -ohjelmat saattavat tuoda näitä lahjakkuuksia esiin jos mistäkin paikasta, eikä nämä ole edes päässeet koskaan hyödyntämään lahjojaan saatikka tienaisi niillä elantonsa.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.