This is Mika

04.03.2013 11:44 2min luku 20

I love weekends but I hate Mondays!

Huomenta!

Yhyy, se on maanantai ja arki alkoi. Tää viikko ihan superkiireinen. Kuutena päivänä duunia ja päälle kaikki muut projektit. Noh, ehtiihän tässä onneksi himassa käydä nukkumassa. Ei paha. Pidin viikonlopun taukoa salilta ja päätin vielä tämänkin päivän jättää väliin. Muut päivät tuleekin sitten täyteen tehokasta treeniä.

Käväistiin viikonloppuna ystäviemme kanssa syömässä Hard Rock cafessa. Ihan mainiota ruokaa, tosin melko hinnakasta. Erinomaiset Pina Coladat tuli juotua siellä. Mesta oli ihan tupaten täynnä ku oltiin siellä noin kympin jälkeen illalla. Menee ravintelilla vissiin aika hyvin?

mättöä:

HRC

Istuttiin siellä sitten jonnekin puol yhteen asti ja siipastiin siitä sitten väsyneinä kotiin. Kiva ilta oli todellakin. Hyvässä seurassa aika kiitää liian nopeasti.

Muru sai pusun logon alla

HRC_pusu

***

HUOMIO HUOMIO!!

Tiedoksi vaan, että bongasin tukun sivuilta loistavan tarjouksen, joka kannattaa nyt hyödyntää! Anabolic Bolt on melkoisen upeassa tarjouksessa. normisti 34,90 ja NYT vain 24,90!! Itselläni käytössä palkkarissa ja toimii todella hyvin! Itselläni makuna Orange ja on kyllä hyvän makuinen! Kasvattaa lihasta!!!

Mene bannerin kautta ja tilaa tämä tuote! Halvalla lähtee!

anabolic bolt bannerin kautta 24,90e!

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.