This is Mika

07.04.2014 17:53 3min luku 35

Parvekehommaa ja reeniä

Moi!
Viikonloppu tuli ja meni. Koko viime viikon lojui partsilla uudet partsikalusteet palasina, kun ei millään jaksettu lähteä niitä kasailemaan. Lauantaina kuitenkin päätettiin käynnistää urakka, koska pakkohan se oli saada ne kasattua näin keväänkin kolkutellessa.
Houkuttelin myös Termiksen kasausryhmään mukaan ja niin saatiin homma käyntiin vauhdikkaasti. Meniköhän siinä tunti ja kalusteet olivat valmiina. Ei muuta ku partsille järjestykseen ja se oli siinä.
partsi
Parveke kun on vielä lasitettu niin siellä on oikein mukava saunan jälkeen vilvotella ja siemailla muutama olunenkin.  Sikari myös maistuu tuolla erinomaisen hyvältä ja niitähän me pössyteltiinkin yön pikkutunneille asti Termiksen kanssa. Keskiyöllä tais olla jopa muutama aste pakkasta mutta se ei kyllä tuntunut siltä vaikka vain pyyhkeisillään istuskeltiin. Pitänee asennella vielä joku lämpölamppu ens syksynä niin voipi lämpösessä istua pitkälle syksyyn ja naatiskella parvekkeen antimista. 😀
Hei, muistithan, että supersuosittu intra, Octane on yhä tarjouksessa?!
octane supertarjous
Sekä erittäin tehokas ja toimiva kreatiiniyhdistelmä, Creakong on myös huippu hyvässä tarjouksessa!!
creakong alessa
Nämä ja moni muu tuote löytyy, kun klikkaat fitnesstukun banneria sivun ylälaidassa! Samalla tuet urheilijaa… 🙂
Mitäs muuta? Reenit kulkee koko ajan eteenpäin. Kävin tänään jumppailemassa etureiskoja ja hyvin tuntuivat ottavat reeniä vastaan. Polvet vähän vihotellut syvistä kyykyistä, joten jätin tänään kyykkäämättä ja keskityin kiltisti eristämään muilla liikkeillä reiskat. Reiden ojennuksia tein alkuun todella todella huolella ja hartaasti. Taisin tuhlata siihen lähes puoli tuntia. Lähdin ihan pienistä painoista liikkeelle ja tein jokaisessa painossa kaksi 15 toiston sarjaa. Korottelin 5 kilolla ja jälleen 2×15 jokaisessa painossa. 20 kilosta 45 kiloon nousin ja tulin pari pykälää vielä alaspäin, joilla tein vielä muutamat setit.
Etupotkujen jälkeen marssin prässin luo ja sillä tein myös korotellen 15 toiston sarjoja. Jalkaterät ulospäin, kantapäät melkein yhteen ja jalat aivan alustan alaosaan. Kantapäät nousivat reippaasti kun vein kelkan ihan pohjaan asti. Pitkä liikerata ja voitte kuvitella miten hapotti etureiskoissa, kun takana oli reilusti yli toistasataa toistoa reiden ojennuksissa. Maksimit oli vain 260 kilolla, kun jo jouduin tulemaan painoissa alaspäin.
Loppu viimeisteltiin vaakaprässissä 3×10 pudotussarjoilla, paitsi että painoja ei pudotettu minnekään vaan samalla mentiin yhteensä 30 toistoa per setti. Jalat jälleen kapealle, polvet yhdessä ja aivan kuin tekisi pystyhakkia kantapäiden noustessa ilmaan.
Huomenna sitten rintatreeniä aamupäivällä. Kunnon bodibildinki -vaihde on nyt päällä ja hyvä fiilis kaiken kaikkiaan tässä touhussa. 🙂 Myyrin kuntokeskuksessa on todella mukava treenata ja siellä on hyvä meininki kaikilla.
Paino pysynyt kivasti yli 90 kilon ja ruoka maistunut kohtalaisesti. Täytyy toivoa, että tässä mahan lisäksi lihaksetkin kasvaisivat! 😀 Vähän tosiaan on nuo nivelet ruvennu kiukuttelemaan. Polvet vihottelee tai lähinnä tuo patellajänne polven yläpuolelta aristelee ja reenien jälkeisinä päivinä on kiukkunen. Pitänee alkaa syömään Glukosamiinia ja MSM:ää niin saadaan nuo nivelkivut pois.
Vasen käteni on kyynärnivelen kohdasta aikanaan murtunut pahasti ja jotenkin siinä tuntuu myös jotain outoa jäykkyyttä ja kipua. Onko kyse sitten hermostollisesta viasta vai kulumisesta, mene ja tiedä? Toivotaan, että menee ohi. Yleensä mulla kaikki vaivat ovat kyllä menneet ajan kanssa ohi. Toivotaan näidenkin menevän. 🙂

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.