This is Mika

14.12.2018 17:56 2min luku 0

Japanin mafiaa jouluiseen tarjoukseen!

Morjensta vaan!

Huh, rankka viikko takana. Töitä olen puskenut ihan kreisinä niin ”normi” duunissa kuin kotona ja salilla valmennusten merkeissä. Ihan huisin siistiähän tämä on, kun saa niin paljon vaikuttaa monen ihmisen elämään ja parantaa tuota elämän laatua oikeanlaisilla ruokavalioilla ja kannustaa urheilemaan. Treeni- ja  ravinto-ohjelmapaketit ovat saaneet lähes päivittäin pelkästään positiivista palautetta! Ohjauksissa mennään kovaa ja joka kerta opitaan uusia asioita. On kyllä hyvin antoisaa antaa opetusta ihmisille, jotka sitä arvostaa kovasti ja ovat valmiita panostamaan siihen.

***

***


Disturbin kalenteriluukusta nro 14 löytyi mun suosikkimerkki!

Yakuzan valikoima -20% (kuvassa originaali Babagna Crew -huppari, joka on muuten ihan törkeen siisti) koodilla: XmasYakuza.

Tsekkaa valikoima ja klikkaa kuvaa:


Viimeisin palaute oli jälleen niin sydäntä lämmittävä, että ei voi kuin hymyillä leveästi. Kyllä tällainen antaa itselleni todella onnistuneen fiiliksen, kun moisia aitoja ja vilpittömiä reaktioita tulee vastaan:

Että tämmöistä! Itse seison jokaisen treeniohjelman takana ja tottakai tiedän, että nämä hommat todellakin toimivat. On siltikin aivan mahtavaa, että näistä suunnittelemistani paketeista tulee palautetta ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Lähes 30 vuoden salihistorian aikana on yksi jos toinen juttu jäänyt itselläni takataskuun. Jokaista ohjelmaa olen lähtenyt kasaamaan aina sillä asenteella, että ne ovat monipuolisia, innovatiivisia ja tehokkaita. Kun ohjelmat ovat hyviä, sana kyllä leviää ja nuo itsessään myyvät hyvin.

Lähtökohtaisesti itselläni on näkökulmaa ja kokemusta niin monen eri tavan treenaamisesta, että voin helposti poimia tuosta massasta ne parhaimmat ja toimivimmat liikkeet ja yhdistää niitä keskenään sellaisella tavalla, että ne simppelisti vain toimivat kokonaisuuksina. Kiitos jälleen kaikille palautteen antajille ja aivan mahtavia treenejä jokaiselle ohjelmien ostajille.

By the way,

tämän hetken treeniohjelmat, joita on siis lukuisia eri jaoilla toimivia ohjelmia, ehtii vielä ostaa joululahjaksi ja saada ohjelmat sähköpostiin ennen joulun pyhiä. Pistetäänkö poikakaverin tai tyttöystävän ruokavaliot uusiksi? Ennakoidaanko jo ensi vuoden Uuden vuoden lupauksia ja hommataan kumppanille toimivat treenipaketit ja siihen ravintosuunnitelmat samaan syssyyn? Hyviä lahjaideoita tällaiset!


Japanin mafia,

eli Yakuza on yksi Disturbilla myytävistä vaatemerkeistä. Räyheät ja asenteella tehdyt Yakuzan vaatteet ovat olleet oma suosikkini jo vuosia. Käytän niitä päivittäin.

Tuossa ylempänä olikin jo pikku mainos, että uusimmassa joulukalenteriluukussa on -20% alennus, kun käytät koodia XmasYakuza. Yakuza -vaatetarjous jatkuu koko viikonlopun läpi ja koodi on voimassa sunnuntai-iltaan asti.

Klikkaa kuvaa alla ja ehdit hyvin vielä shoppailla itsellesi vaatteita tai ostaa lahjaksi jonkun mageen vaatteen!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.