This is Mika

26.08.2017 08:26 2min luku 7

Kreatiini monohydraatti ja aminohapot

Moikka!

Eilen keskusteltiin somessa kreatiinin hyödyistä ja hyvin hyvin moni oli saanut paljon hyötyä kreatiinin käytöstä. Itsehän aloitin kreatiinin käytön 90-luvun lopulla, kun hinnat romahtivat ja monohydraatti oli edullista ostaa. Aluksi nimittäin kreatiini maksoi ihan käsittämättömän paljon, joku yli 1000 markkaa kilo tms.

Kreatiini on ehkä yksi tutkituimmista lisäravinteista kautta linjan ja hyödyt ovat selvät. Kreatiini lisää räjähtävää maksimivoimaa sekä sarjakestävyyttä. Kreatiini monohydraatin yksi loistavista piirteistä on lisätä lihassolujen nestevolyymia. Tämä siis käytännössä tarkoittaa, että lihaspaineet kasvavat ja sehän on hyvä asia lihaksia treenatessa, saat paremman pumpin ja tällöin myös tuntuma on erinomainen.

Olen puhunut tästä insulinogeenisestä tilasta, joka siis on silloin, kun treenin jälkeen elimistössä on selkeä anabolinen aikaikkuna ja palautusjuoman (proteiini ja hiilihydraatti) tuottama insuliinituotannon nousu mahdollistaa kreatiinin paremman imeytymisen. Eli ehdottomasti kreatiinia kannattaa nauttia palautusjuoman kanssa. Itse nautin treenin ympärillä aminohappojen kanssa (EAA) kreatiinia 3-5 grammaa. Eli käytännössä ennen treeniä 3-5g, treenin aikana (octanen) intran kanssa 3-5 grammaa ja palautusjuoman kanssa 3-5 grammaa kreatiinia. Tehot ja hyödyt ovat selkeät!

Aminohappojen käyttö ennen treeniä sekä pitkin päivää on myös ollut itselläni erittäin hyödyllistä. EAA stimuloi suoraan proteiinisynteesiä ja olen huomannut esim aterioiden välissä nautittujen aminohappojuomien toimivan erinomaisesti tehostamaan proteiinisynteesiä. Nautin 10 grammaa EAA:ta pitkin päivää (3-4krt) aterioiden välissä sekä ennen treeniä 10g boostaamaan jumppia. Myös palautusjuomassa sekä introissa on ollut EAA/BCAA:ta.

Tässä tämä pieni tietoisku.

Kreatiini monojhydraatti sekä EAA on nyt erinomaisessa tarjouksessa tukulla. Käy ihmeessä tilaamassa nämä itsellesi ja koe hyödyt!!

Klikkaa kuvaa alla:

Kreatiini vain 9,90€ 1kg!!

Herkullisen makuiset EAA:t 2 yhden hinnalla. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan tarjoukseen!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.