This is Mika

25.09.2012 20:28 2min luku 69

Kotkan kidnappaus puhuttaa

Koulusta kotiin matkalla ollut 8 vuotias tyttö siepattiin harmaaseen pakettiautoon. Joku sairas mies oli tytön kaapannut matkaansa, mutta tyttö onneksi paikannettiin klo 16:15 ja saatiin pelastettua miehen kynsistä.

Poliisi kertoo, että tytöllä oli mukana oma matkapuhelin, jolla hän pystyi ottamaan yhteyden äitiinsä ja hätäkeskukseen. Tyttö löydettiin noin 15 kilometrin päässä kotoaan.

Hätäpaikannuksen saa lain mukaan tehdä ihmisestä, jonka terveys tai henki on vaarassa. Hätäkeskuksen päivystäjä saa tiedon liittymän sijainnista ”napin painalluksella” noin kymmenessä sekunnissa. Paikannettavan puhelimen tulee olla päällä.

IL

Sieppaaja ehti paeta paikalta, mutta saatiin myöhemmin kiinni!

Poliisi otti miehen kiinni kello kuuden aikaan illalla tiistaina, pari tuntia sen jälkeen kun siepattu tyttö oli löytynyt.

Sieppauksesta epäilty suomalaismies asuu Kotkassa. Hän on tytölle entuudestaan tuntematon.

Poliisi ei kerro mistä ja miten epäilty löydettiin. Poliisi on löytänyt myös auton, jolla epäilty sieppasi tytön.

Poliisi vaikenee toistaiseksi epäillyn motiivista.

IL

Seuraavaksi tietysti tutkitaan, että mitä tämä mies on tälle tytölle ehtinyt tehdä? Sen jälkeen sitä sitten mietitäänkin taas että minkälaisia tuomioita näissä tapauksissa annetaan. Suurella todennäköisyydellä mies saa varmaan ehdollista ja tuomari sanoo, että soo soo. Tytön tuomio on taasen elinikäinen. Traumat ja järkytys luovat sellaiset arvet, joita ei tyttö todennäköisesti koskaan tule unohtamaan. Eli tytölle elinkautinen tuomio ja miehelle ehdollinen. Näinhän täällä Suomessa oikeuslaitos toimii. Raiskauksista ja väkivaltarikoksista annetaan naurettavan pieniä tuomioita ja vaikka kuinka poliitikot puhuvat, että asioille pitäisi tehdä jotain, ei mitään kuitenkaan tapahdu!

Mun mielestäni tämäkin sieppaaja pitäisi lähettää Siperiaan 20 vuodeksi pakkotyöleirille. Saataisiin herra siis pois meidän veronmaksajien kustantamasta hotelli/vankilasta (jos edes joutuu sisään) ja Venäjä saisi hyvän työntekijän! Onko joku toista mieltä?

Kommentit (69)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.