This is Mika

30.10.2018 11:28 2min luku 0

Kirjamessuilla esiintymässä (video)

Moikka kaikille!

Uusin kirjani Mika Nyyssölä – Giant Killerin treeniatlas julkaistiin elokuun puolivälissä ja kirjan tiimoilta oltiin tämän vuoden kirjamessuilla esiintymässä. Tapahtuma on Suomen suurin kirjatapahtuma ja hyvin arvostettu sellainen. Oli suuri kunnia saada kutsu tuonne tapahtumaan ja päästä esiintymään siellä. Eräänlainen kirjailijan unelma ja haave on saada moinen kutsu kirjamessuille kertomaan omasta teoksestaan. Ihan jokainen kirjailija ei sinne kutsua saa.

Lauantaina paikan päällä oli massiivinen määrä väkeä ja tunnelma oli kieltämättä hyvin tiivis. Oli ilo huomata, että kirjan ystäviä oli niin nuorista vanhoihin. Nykyään tuntuu olevan muotia hankkia tietoa nopeasti ja valmiiksi pureskeltuna esim Youtuben videoiden kautta. Lukeminen on entistä haastavampaa. Lukeminen luonnollisesti vaatii keskitymistä ja aikaa. Malttamaton ja kärsimätön ihminen ei siihen tahdo pystyä. Myönnän itsekin olevan liian kiireinen, että ennätän lukea ja nauttia lukemisesta pääasiallisesti lomareissuilla. Työpäivät töiden ja valmennusten parissa jättää oman vapaa-ajan hyvin rajalliseksi. Pitääkin luvata nyt ensi vuodelle, että lukisin enemmän kirjoja, mitä olen viime vuosina lukenut.

Reima Mäkinen oli paikan päällä kameransa kanssa ja sai taltioitua abaut 70% tuosta esiintymisestä videolle. Kiitos valtavasti Reima videosta.

Kirjan voit tilata vaikka Fitnesstukulta vain 24,90€! Klikkaa alla olevaa kuvaa:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.