This is Mika

14.11.2014 21:52 3min luku 17

Banneriskaban voittajaa, olkapäitä, meijeriä ja... taas lisää NYYSSIS-diilejä!

Moikka!
Tuleeko näistä diileistä enää loppua ollenkaan? 😀 Palataan tähän aiheeseen ihan blogikirjoituksen lopulla. Ensiksi lähdetään kuitenkin kertaamaan eilistä päivää, sillä bannerikisan voittaja, Pia, lunasti voittonsa ensimmäisenä tyttönä ever! 🙂
Pia lunasti roisit jumpat, hyvät sapuskat ja kassillisen ylläripylläri tuotteita Fitnesstukun valikoimasta!
banneriskaban winner pia
Pia halusi reenata olkapäitä ja niinpä me tavattiin Meijerillä ja pistettiin todella timmit treenit käyntiin, eikä mitään säästelty. Pääliikkeenä toimi Mayorsin uusi hammerpunnerruskone äärileveällä otteella.
Huolelliset lämmittelyt pienillä painoilla ja pitkillä toistomäärillä antoivat kivasti lämpöä ja pumppia olkapäihin, jotta kiertäjät ja lihakset olivat valmiit isompiin romuihin. Pikku hiljaa siis lähdettiin lisäämään rautaa ja annettiin vaivihkaa olkapäiden adaptoitua kovempaan vastukseen.
Tässä Mika tarkkailee ja Pia vääntää jo täysillä!
banneriskaban winner pia3
Toinen liike oli liikepari, jossa ensin tehtiin etuviparit käydellä ristikkäistaljassa pudotussettinä ja sen jälkeen heti facepull superina. Toistot menivät etuvipareissa 10+10 sekä facepullissa 20. Kolme sarjaa kaikenkaikkiaan.
Facepull menossa ja Meikä testaa että lihas supistuu riittävästi.
banneriskaban winner pia2
Sen jälkeen hyökättiin vipareihin kässäreillä. 3 pudotussarjaa 15+15.
Tässä lyhyt video yhdestä sarjasta

Vielä oli muutama liike jäljellä. Viparit istuen sekä nojaten taaksepäin. Liike lähtee ensin viemällä käsipainoja sivuille mutta kaartaen ne lopulta eteen yhteen, hieman yläviistoon. Tämä liike 5 sarjaa 10 toistoa.
2 sarjaa Bradford’s Pressiä 15 toistoa ja olat viimeisteltiin lateraalisella viparikombolla 10 toiston verran. Yammy! 😀
Voi kyllä ruoka maistuikin tämän urakan jälkeen. Istuttiin varmaan reilun tunnin verran ja jubailtiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Oli kaikenkaikkiaan aivan mahtava päivä ja Pia lähtikin iloisella mielellä ja toivottavasti muutamalla uudella jipolla varustettuna kotiinsa. 🙂
Btw, juuri eilen oli respassa melkoista hulinaa, sillä uudet Mayorsin tyylikkäästi brändätyt T-paidat olivat saapuneet salille! Olihan se siis pakko meidänkin Pian kanssa napata yhdet itsellemme. On muuten todella siistin näköinen paita. Tää on true statement T-shirt ja nää menee aivan varmasti kuumille kiville. Käy siis poistamassa itselles tuo paita. Värivaihtoehtoja oli useampia, sininen, musta, keltainen ja vihreä… En ole varma oliko vielä muitakin värejä, mutta käy ihmeessä tsekkaamassa tuo paita!!
mayorspaidat
(Tais muuten respassa olla myynnissä myös penkkipunnerrus.fi:n Raakaa Voimaa -paita, jos oikein näin)
Ja sitten siihen alussa mainitsemaani uuteen NYYSSIS -diiliin!
BOOM BOOM BOOM!!
Nyt kaikki pääkaupunkiseudun bodymunkit ja fitnesskissat kuulolla. Olen juuri tullut himaan pitkien palaverien väsyttämänä Mayorsilta. Väänsin kättä hallituksen kanssa ja sain aivan hitokseen hyvän DIILIN kaikille uusille asiakkaille, jotka ovat harkinneet tulla treenaamaan Mayorsille! Homma menee näin:

Huipputarjous koodilla ”NYYSSIS”
Uusille asiakkaille koko loppuvuosi vain 50€!
Ei sitoutumista. Asiakas saa käyttöönsä kulkubadgen, jolla pääsee treenaamaan Mayor’s Gymille joka päivä klo 6-23:00 vuoden loppuun asti (31.12.2014). Säästät siis 50% normihinnasta! Lunasta tarjous Mayor’s Gymin respassa (avoinna ark 14-20 ja la 12-16) sanomalla tarjouskoodi ”NYYSSIS”.
Toimi heti – saat enemmän!

Kyllä vain! Normaalisti kuukausi maksaa sen 65 egee ja kulkubadge vielä päälle 15 euroa. Nyt siis tuo kaikki ja kortti vuoden loppuun asti vain 5 kybää! Sali on kyllä kokemisen arvoinen. Hullun paljon todella toimivia Hammer Stregth -laitteita ja tietty kuuluisat Gold’s Gymin Kraftwerkit löytyvät salilta! Hyvä meno ja meininki. Eli ei muuta ku respaan vaan ja kuuluvalla äänellä huudat respan tytölle NYYSSIS!! Voi olla että siinä saa hymyn huulille yksi jos toinen! 😀
Olkaatten hyvät vaan kaikki blogini lukijat, Mika jälleen muisti teitä höpönassuja, eikä nyt ole edes joulu! 😉
Lopuksi vielä selkäkuva, joka napsastu tän päivän selkäjumpilta.
Hauskaa viikonloppua ystävät! BOOM!
selgä

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.