This is Mika

21.08.2015 08:57 2min luku 27

Kipua ja tuskaisia öitä

Jaahas, se olis perjantai!

Viikko taas mennyt ja viikonloppu käsillä. Vika iltavuoro duunissa, viikonloppu vapaa ja ens maanantaina viimeinen työvuoro! On kieltämättä hyvä fiilis tuosta asiasta. Työt kun jää pois, voin tosiaan keskittyä täysillä tähän hommaan. Kiristetään tahtia ja jumppaillaan pari kertaa päivässä cardion kera.

Tänään olis takareisijumppaa. Pumppaillaan taas satoja ja satoja toistoja jaloille. Ei viitsi edes ajatella enempää, kun tietää mitä se tarkoittaa. Poltetta ja ketutusta täydellä teholla. Mulla alkaa jumpat aina sillai verkkaisesti ja lisätään tahtia ihan vaivihkaa.

Eilen väänsin aamujumpalla voimapyörää ja onnistuin sitten kipeyttää oikean kyynärpään. Nyt tuo jänne kyynärpäässä on aivan helkutin kipeä eikä tohdi yhtään ottaa painoa vastaan. Jännittäminenkin sattuu. Hinkkaan siihen kohtaan nyt jotain salvaa ja syön tulehduskipulääkettä. Paskamainen homma vaan, kun noitakin lääkkeitä ei tekis mieli yhtään tässä vaiheessa syödä.

Aamulla paino 81,6 kiloa. Yö meni taas pyöriessä. Ei vaan pysty nukkumaan tasaisesti tässä vaiheessa. Vessakäyntejä varmaan tunnin välein. Koiratkin nukkuvat sikeämmin kuin minä.

Aamukuntoa

IMG_8411

Viikonloppuna sitten ainakin lauantain osalta tuplajumpat. Toivotaan, että pystyn ojentajia treenata. Olis oikkarit aamulla ja iltasella selkää. Meijerille pitäis mennä runttailemaan selkäosastoa. Katsotaan jos saatais jotain materiaaliakin sieltä?

4 viikkoa aikaa repiä kuntoa Arnoldeihin. Nyt vaan taistelumoodi päälle ja SPARTAAAAA!!

Hei, ootko muuten jo tilannut Octanen itsellesi? Nyt sen saa minun kauttani erikoisalella! Klikkaa tuota kuvaa alhaalla ja pääset tarjoukseen käsiksi!

800_mika_Octane_hardcore_aug15_FTUK

Mainiota ja treenintäytteistä viikonloppua kaikille!

 

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.