This is Mika

18.03.2021 13:18 2min luku 1

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON OSA 6 - UPDATE & WORKOUT

Moikka!

Tässähän on vierähtänyt jo tovi edellisestä TJ-Kuntoon -jaksosta, mutta ei hätää, nyt pamahtaa vähän pidempi episodi, jossa ruoditaan muun muassa viimeaikojen tapahtumia. Nyt kun näitä kuntosaleihin kohdistuneita rajoituksia on tullut ja salit uhkaa lopulta mennä kokonaan kiinni, niin pohditaan miten nämä toimet ovat vaikuttaneet Ukon dieettiin yms.

***

***

Treeneissä mentiin jälleen tiukalla setillä. Takareidet ja selkä oli työstettävänä tänään ja voi veljet, kyllä saatiin jälleen mainio jumppa aikaseksi. Videolla tehdään muutamia erikoisempia juttuja, joten suosittelen lämpimästi tsekkaamaan jakson ja ehkä kokeilemaan itsekin liikkeitä!

Varsinkin takareidelle ja pakaralle kohdistuva yhden jalan smith-prässi menee tehokkaasti perille. Eikä tuo ole pelkästään naisille suunnattu liike, vaikka siinä pakara saakin kyytiä, vaan kyseisellä liikkeellä saa takareidet pirun hyvin aktivoitua. Myös suorinjaloin tehtävä maastaveto on mainio liike, kun sen tekee samalla tyylillä, mitä me tehtiin. Ei ehkä helpoin teknisesti, mutta todella hyvä variaatio perus SJMV:stä.

Itse videossa näkyy sarjat ja toistomäärät, jotka on hyvä tehdä kyseisissä liikkeissä. Takareisiä lähdimme ensin lämmittelemään reiden koukistuksilla ja haimme sinne kunnon pumppia, ennen kuin menimme tekemään SJMV:tä. Tämä on erinomainen kikka, jotta suorinjaloin tehtävä maastaveto saadaan osumaan oikeaan paikkaan. Samaa taktiikkaa voi hyödyntää monen muun lihaksen kohdalla. Esim selkätreeneissä on toisinaan hyvä tuoda lisätuntumaa, kun aloittaa vaikka pulloverilla ja hakee sen avulla pumppia latseille. Tämän jälkeen taljavedot tuntuvat osuvan huomattavasti paremmin selän lihaksiin. Kokeilkaa ihmeessä!

Tässä uusin jakso olkaa hyvät!OCTANEA TARJOUKSESSA!

Tän viikon on muuten Octane intrajuoma 2 yhden hinnalla, joten tuo tarjous kantsii poimia itselleen! Mene TÄSTÄ LINKISTÄ tilaamaan itsellesi tuo Octane!RAVINTO- JA TREENIOHJELMAT NYYSSIKSELTÄ!

Jos salit menee kiinni, niin nyt jos koskaan on tärkeää katsoa syömiset kondikseen ja hommata vaikka kotitreeniohjelma itsellesi, niin ei kaikki muskelit sula pois koronan aikana! Klikkaa itsesi nettikauppaan alla olevasta kuvasta!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.