This is Mika

03.07.2018 21:03 2min luku 5

Tulevia hauskuuksia Miken kanssa!

Moikka!

Tuli Mikelle ehdotettua, kun hän nyt on myös kovasti Twitchailemassa ja pelaileekin tuolla platformilla tasaiseen tahtiin, että pitäiskö pistää yhteiset pelit tulille joku päivä. Jotain siistiä CO-operation peliä kimpassa ja molemmat luonnollisesti lähettäisi Twitch-kanavan kautta pelistriimiä. Mike kovasti innostui ajatuksesta ja niinpä meidän pitää vaan sopia nyt hyvä päivä toteuttaa moinen. Koitan ehdotella esim ensi viikolle puolen päivän jälkeen jotain sessiota. Esim n. klo 13 eteenpäin parin, kolmen tunnin striimisessiota.

😀 😀 😀 😀

Team M&M Co-op striimiä tulossa!

Nyt siis tuleekin kysymys teille. Mitä peliä vois olla nastaa nähdä Team M&M:n pelaavan co-oppina? A way out -peliä jo ehdoteltiin Miken striimissä, eli se on vissiin jonkin sortin vankilapako -peli?

Jos tulee mieleen joku muu loistava räiskintäpeli, jossa on co-op mahdollisuus niin heittäkää kommenttia. Kun sitten saadaan Miken kanssa päivä sovittua niin me tietysti ilmoitetaan siitä teille kaikille välittömästi, niin pääsette seuraamaan sitä suorana tai jälkilähetyksenä ainakin mun YouTube kanavalla.

Luonnollisesti tullaan pelamaan ainakin Fallout 76 kun se ilmestyy marraskuussa. Sit on pari muutakin siistiä peliä, joihin vois olettaa tulevan co-oppi, kuten Dakar 18, Wreckfest (ehkä?), Anthem, Red Dead Redemption (ehkä?), jne.

Anyhow, erittäin nastaa tulee olemaan pelattiin sitten mitä tahansa ja muistakaa sitten olla paikalla tsiigailemassa sitä sekoilua. 🙂

Hei, muistakaahan tsekata nää superhyvät tarjoukset tukulta.

Esim Best barit, Goodlifet ja Protein Blockit PUOLEEN HINTAAN! (klikkaa kuvaa alla)

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.