This is Mika

04.08.2009 21:51 2min luku 0

Kilpailijakatsaus: Juha Ryödi

Eilen eli maanantaina tapasin syksyn kisoihin valmistautuvan raskassarjalaisen, Ryödin Juhan. Mies on ollut jo toista kymmentä viikkoa dieetillä ja kiikarissa olisi Lappeenrannan noviisien kehonrakennuksen SM-kisat, jotka pidetään 7 viikon kuluttua sekä todennäköisesti myös Lahden SM-kisat. Hyvin on Juha kiristynyt keväästä ja yläkerta on paksua pihviä täynnä. Painoa oli himpun verran yli sata kiloa.

Pientä treeniä vedettiin kimpassa ennen kuin mentiin viilailemaan poseerauksia. Saatiin hyvin muutama poseeraus fiksattua entistä paremmaksi. Esimerkiksi ojentajapose Juhalla on hyvinkin yksi kovimpia mitä olen vähään aikaan nähnyt.

ryodi-ojentaja.jpg

Reisissä oli selvästi kalvot hieman tiukan oloiset, joka varmasti korjaantuu hieronnassa. Sivusviipit aukeaa yleensä paremmin, kun reisilihasten kalvot ollaan hierottu auki.

ryodi-tuplat.jpg

Rintaposessa saatiin yläkertaa paksummaksi hieman kiertämällä kroppaa enemmän esiin ja kun rasva vielä tirisee entisestään pois niin poikkivatsalihakset hyökkää esiin. Keppijumppaa kehiin treenien jälkeen! Kädet ovat Juhalla erittäin näyttävät!

ryodi-sivulta.jpg

Takatuplissa näkee hyvin, että kroppa on kiristymään päin.

ryodi-taka.jpg

Pakollisten jälkeen kävimme vielä virittelemässä vaparia harjoittelukuntoon. Saatiinkin erittäin idearikas sessio aikaiseksi. 90 prosenttia vaparista on nyt sillä mallilla, että Juha voi harjoitella sitä sekä keskittyä orientoitumaan ajatukseen lavaesiintymisestä.

Tässä vielä kuva yhdestä posesta, jonka Juha tulee lavalla heittämään! Aika kovan näköistä, eikö?

hauisjuha.jpg

Tsemppiä Juhalle ja taistelutahtoa loppua kohden!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.