This is Mika

22.04.2013 05:04 1min luku 31

Rintatreenit Miken kanssa

Moi

Eilen tosiaan oli tarkoitus kuvata vähän treenejä salilla. Puolen tunnin edestä saatiin matskua, mutta iPhoto teki källit Mikelle ja korruptoi filut. Pikselimössöstä ei juuri saanut enää kasaan matskua ja luuristakin Mike meni ne tsekkaamatta poistamaan. Noh, tällaista sattuu, mutta kerrotaan tässä nuyt sanoin, että mitä tehtiin.

Penkillä lähdettiin liikkeelle. Lämppäreinä:

  • 20x50kg
  • 20x80kg
  • 15x100kg
  • 8x120kg

Jonka jälkeen 2×6 140 kilolla. Siinä oli penkki. Siirryimme supersetteihin. Vinopenkkiä 35kg kässäreillä todella hallitusti eka sarja 15 toistoa, jokainen pysäytettynä alhaalla ja hakien kunnon venytystä ja supistusta. Ilman taukoa tasapnekillä 14kg kässäreillä kehonmyötäisiä flyesejä 10 toistoa. Toka sarja vinopenkillä 35kg kässäreillä puolikas ja yksi kokonainen toisto. Eli 1,5 toistoa joita tuli meikälää 8 kertaa. Sama juttu tasapenkillä 14kg kässäreillä flyesejä.

Penkin tuoksinnassa ehti hymyilläkin. Ainoa kuva joka jäi jäljelle koko sessiosta. 😀

bench

Sitten hipsimme yläkertaan ja tehtiin superina ristikkäistaljapunnerrus alaviistosta 15 toistoa ja dippejä 15 toistoa. Kaksi tällaista settiä ja se siinä. Vauhti oli nopea ja koko reeniin meni 40 minsaa. Ainoastaan penkissä pidimme yhden 5 minsan paussin kutosten välillä, jos sitäkään. Muut supersetit mentiin melko haipakkaan. Volyymillä siis tämä ”kevyempi” rintatreeni, joka toimim meikällä ns. kakkos rintatreeninä. Oli kiva fiilis vaikka hieman tietty harmitti tuo filujen pilaantuminen. Ehkä sitten joskus toiste saadaan materiaalia teillekin?

Hauskaa maanantaita!

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.