This is Mika

02.02.2011 15:31 1min luku 0

Kehityksen tiellä

Terve.

Kivasti ollut hommia päivisin, kun olen päässyt puuhastelemaan paljon noita ravinto- ja treeniohjelmia punttaajille. Melkein pitää kiirettä, kun aamuisin olen käynyt salillakin. Päivät sen kuin hurahtaa eteenpäin. Paljon on tullut yhteydenottoja joka puolelta, mikä on erittäin kiva huomata. On ollut yllättävää myös havaita kuinka paljon ihmisillä on halua ja motivaatiota kehittyä ja hankkia tuloksia. Tavoitteiden asettaminen on aina hyvä juttu, sillä se antaa suuntaa treeneille ja lisää motivaatiota treenaamiseen. Juuri tätä haluankin jakaa kaikille, treeni-intoa ja onnistumisen iloa.

Uusi treeniohjelma tai ravinto-ohjelma voi olla juuri se piristysruiske mitä monet tarvitsevat treenatakseen ja kehittyäkseen. Pitämällä mielen virkeänä ja hakemalla uusia haasteita antaa treenaamiselle sen oikean suunnan.

Muistan omat alkuvuoteni salilla, kun en yksinkertaisesti tiennyt treenaamisesta enkä ruokavalioista yhtään mitään. Mikä olisi ollut sen kehityksen taso, jos alusta alkaen olisi saanut oikeanlaista tietoa ja opastusta. Oikeastaan ensimmäiset kuusi vuotta meni periaatteessa hukkaan, sillä vasta silloin sain jonkinlaista opastusta ja rupesin itsekin opiskelemaan miten treenata oikein. Kehonrakennuksen myötä myös ruokavaliot tulivat tutuiksi ja ravinnon tärkeys. Oikeanlainen treenaaminen ja ruokavalio ovat avaimet optimaaliseen kehitykseen.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.