This is Mika

18.09.2011 18:10 2min luku 9

Kämmenhaveri

Eli just joo. Tänään salilla piti tehdä tiukkaa settiä selälle. Tarkoitus oli tehdä pari superkovaa liikettä ja loppuun fiiliksen mukaan pumppailua. Aloitin ylätaljalla, lapiokahvalla vetoa niskan taakse. 80kg, 90kg, 100kg lämppärit 15 toistoilla. Sit pääsarjat 120kg 5*15. No perskules, neljään jäi, kun neljännen sarjan jälkeen tuntui outoa jomotusta kämmenessä. Repes sit känsä keskisormen alta lähes kokonaan irti. Järjetön palkeenkieli jäi vain roikkumaan verta tihkuen. Ei muuta ku vessaan hanan alle. Voitte kuvitella kuinka kirveli. :O

Respasta tuotiin sit desinfiontiainetta ja joku lappu siihen päälle, koska ei siitä treenamisesta enää tullut mitään. Järkyttävä nahan pala repsotti siinä kämmenessä. Kaadoin desinfiointiainetta suoraan kämmenelle ja voi helvata se poltteli! GRAAAH! Vois verrata tunnetta, että joku stumppaa isoa sikaria sun kämmeneen. Meinas kyllä tippa tulla kovalle jätkälle linssiin. Vitutuskin oli (ja on yhä) kova, koska nyt ei sit vetoja pysty tekemään vähään aikaan.

Himassa leikkasin palkeenkielen pois. Tältä käsi näytti leikkelyoperaation ja puhdistuksen jälkeen:

Ei se tossa kuvassa loppujen lopuksi edes niin pahalta enää näytä, mut eipä tolla nyt kauheesti tankoja puristella. Ketutus on sata prosenttia, koska tarkoitus oli nyt keskittyä selän kasvattamiseen. Treenejä piti vääntää selälle pari kertaa viikossa. Täytyy nyt toivoa, että toi paranis nopeasti ja pääsis taas kunnon vetoja tekemään.

Selän olen saanut leviämään viimeaikoina niin maan perskuleesti kovilla lapiokahvavedoilla niskantaakse. Isoja romuja ja pitkiä sarjoja. Sarjojen välissä olen venyttänyt latseja kovasti roikkumalla yhdellä kädellä tangossa. Se jotenkin avaa vielä noita latseja vastaanottavaisemmaksi seuraaviin sarjoihin.

Selkä suihkun jälkeen:

😉 😉 😉

Ei tässä nyt ole hyvää tuuria lainkaan, kun ensin repee takareisi ja nyt sit tuli tää kämmenhaveri. Ja aina tällaista tapahtuu, kun on juuri päässyt kunnon vauhtiin treenien osalta. Ei auta ku huokaista hiton syvään ja kärsiä taas (kirjaimellisesti) nahoissaan nämä vastoinkäymiset. 🙁

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.