This is Mika

14.05.2008 22:54 2min luku 1

Kaipaa leffailtaa ja löhöämistä

Jeah.

Selkä kipeä kuin fan! Tänään duunissa ibumaxin voimin. Sattuu yhä istuminen, seisominen ja kaikki muut mahdolliset asennot. 14 kpl rouhin menemään pitkin päivää ja voitte varmaan arvata ettei se mitenkään herkkua vatsalle ole. Ajattelin kuitenkin kestää kivut vielä pari päivää, kun töitä on perjantaihin asti ja katsoa sitten viikonlopun yli mikä on vointi. Jos maanantaina vielä on kipeä niin silloin lekuriin, mars mars.

Olen ajatellut näin, että käyn sohvalle makaamaan ja kaivan ison levyn suklaata, sujahdan huovan alle ja löhöän leffojen parissa pari päivää kuin pieni linnun poikanen äidin siiven alla. Tosissaan tekee mieli oikein kunnon löhöämishetkeä hyvien leffojen kera. Mulla onkin säästössä äidin tax free suklaalevy Tallinnan botskilta. Huh, namMM (sanois taas eräs)… Suklaa on mun kamu, anna mää puraisen ihan vähän sun kankusta…

Pur, PUR.

chocolatesmile.jpg

Kävin taannoin Filmifriikistä ostamassa muutaman elokuvan ja sarjan. Katsoinkin jo tuossa yhden niistä, eli tuohon supermahtavan Battlestar Galactican uusiotuotantoon kuuluvan sarjan ns. ”välielokuvan”. Tämä Razor nimellä kulkeva elokuva sijoittuu 3. kauden ja 4. kauden välimaastoon ja se valottaa hieman Battlestar Pegasuksen historiaa sekä amiraali Adaman (senior) nuoruutta. Ooh, ja on se siis hyvä välileffa, sillä tuo sarjakin on ihan ihquparasta sci-fiä koskaan!!

Oooh, Razor!

razorsmile.jpg

Niin ja katsoinhan mää myös Futurama elokuvankin, sillä rakastan Futuramaa ja Benderiä yli kaiken! ”Bite my shiny metal ass!” Tässä ensimmäisessä Bender’s big score-elokuvassa, joita muuten ilmestyy kaiken kaikkiaan neljä kappaletta, leikitään aikajatkumoilla kuin Stephen Hawking konsanaan. Saa ihan tosissaan olla tarkkana missä mennään ja loppukaneettikin on aika yllätys. Itse en ainakaan osannut arvata.

Kill all humans!!

futuramasmile.jpg

Jäljellä on vielä katsomattomiakin leffoja ja sarjoja, kuten tämäkin brittituotantohömppä Primeval. Ihastuin suohon sarjaan vaikka näyttelijät olivatkin ihan vähän kökköjä. Tässäkin sarjassa leikitään ajan kanssa, josta tykkään ihan kauhiast. Ja tietysti dinosaurukset juoksee Lontoossa, joita pelottomat tutkijat jahtaavat ja lahtaavat! Näistä dinoistakin tykkään ihan kauhiast! Sarja jäi jännään kohtaan joten pikku Mikalta rahat vaan pois ja sarja kainaloon. Ei tässä auta kuin kaivaa limukkapullot jäihin ja laittaa suklaat ja sipsit kulhoihin! Leffailta here I come!!!

Primeval…grrr..Hurrrjia dinoja!

primevalsmile.jpg

Jatketaan, terveisin Mika, 4v.

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.