This is Mika

04.05.2011 19:54 1min luku 3

Kaikenlaista...

Molskis.

Miken kanssa väännettiin tänään vähän uutta lyhytelokuvaa. Ja Detektiv Saftille luonnosteltiin kuvakäsistä. Hauskaa matskua on tulossa piakkoin. Mike tosin lähtee Japaniin tossa ensi viikolla, joten hieman viivästyy noi lyhärit. Kesä kun tulee niin päästään paukuttaa paljon lisää äärimmäisen tyhmiä juttujamme!

Eilen oltiin tennarissa Maikkelin kanssa ihmettelemässä, kun väki jonotti jonkun leffan lippuja varmaan parin sadan metrin jonossa. Se kiemorteli pitkin tennispalatsin käytäviä. Käväistiin pelaamassa pari räiskintäpeliä läpi ja hieman kaahailtiin autopelejä. Kivaa oli ja pääsi rentoutumaan.

Hauska leffamainoskin bongattiin ja tehtiin oma versio siitä heti iPhonella!

Käväisin tänään jumpalla ja olen nyt innostunut tekemään penkkiä pari kertaa viikossa. On noi tuloksetkin hieman elpyneet, kun rupee hermotus menemään kohdilleen. Pari viikkoa sitten ei 140 kiloa noussut kunnolla penkistä ja viime viikolla jäi 150 nostamatta. Viikonloppuna nousi 150 hikiseen ja tänään 150 meni jo helposti kolme kertaa nätillä tekniikalla. Kyllä se tästä lähtee. Kohta 160, 170 ja 180.

Maanantaina kiskottiin mave ja eka yritys 220 kilossa jäi maahan kuin joku olisi sen pultannu siihen kiinni. Mutta keräsin itseni ja revin sen sitten muutaman sekunnin kiukuttelun jälkeen ylös. Tekniikka oli karmea, mutta sainpa sen ylös. Taistelin sen kanssa tosin varmaan parikyt sekuntia. Yhä on alaselkä vähän hellänä, joten selälle meni. 🙁

Jatketaan! 🙂

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.