This is Mika

23.07.2009 01:15 2min luku 3

Autokuumeessa

Sonmoro!

Viikko mennä pyörähti niin nopeaan, etten ollut huomatakaan. Jäänyt blogipäivityksetkin perinteiseltä sunnuntailta tekemättä. Sorgen. Ei kyllä tässä mitään ihmeempää ole raportoitavaakaan. Salilla tullut käytyä vain muutaman hassun kerran. Olenkin tehnyt sellaista yksijakoista treeniä, jossa liikkeinä ollut kyykky, leuanveto ja penkki. Toinen treeni sisälsi, suorinjaloinmaven, dipin ja ylätaljan. Ihan rajuja treenejä nuokin, esim SJMV:ssä kiskaisin 180 kilolla kympin sarjan vikassa setissä.

puolimost.jpg

Autoja

Parin kuukauden ajan olen ollut tässä ihan kauheassa autokuumeessa. Tekisi niin mieli hommata vihdoin se oma auto. Mulla on ollut 14 vuoden ajan ajokortti, mutta ikinä en ole omaa kaaraa omistanut. Kaupungissa asuessa ei sitä oikein hirveesti tarvitsekaan. Nyt vain, kun olen saanut käyttää tänä vuonna pariin otteeseen ystävien autoja pidempiä aikoja putkeen, on noussut sellainen kuume omaan autoon että muusta viis. Ongelma on vain se, että olen persaukinen ja auton pitäminen maksaa tuhottomasti. Ei se, että ostaisi autoliikkeestä rahoituksella auton ja makselisi kuukausimaksuja , mutta kun lisäksi tulee vakuutusmaksut, autoverot, huollot, katsastukset, autopaikan vuokrat yms. Se on loputon kaivo.

toyota_yaris.jpg

Toiseksi ongelmaksi nousee meikäläisen täysi uunous autoista. En yksinkertaisesti tiedä muuta kuin miten auto tankataan ja miten renkaat vaihdetaan, kaikki muu autotietoudesta loppuu siihen. Mistäs sitten ostat halvan ja hyvän auton, kun et osaa edes kysyä niitä oikeita kysymyksiä autoliikkeen ”rehelliseltä” autokauppiaalta? Onko edes olemassa halpaa ja hyvää autoa? Ei todellakaan. Jos auto on halpa, siinä on varmasti jotain vikaa jossain, eikä tyhmälle siitä kerrota, jos ei kysyä osaa. Voin vain kuvitella kuinka autokauppias hieroisi karvaisia käsiään yhteen jos meikäläinen astelisi sinisin silmin autokauppaan peltilehmää ostamaan.

Uudet ovat liian kalliita ja vanhat liian epäluotettavia. Taitaa kuule jäädä auto sinne liikkeeseen, ellei joku oikeasti hyvä tuttu/rehellinen ihminen osaisi suositella jotain hyvää ratkaisua. Sen verran kuitenkin olen opiskellut asiaa, että Toyotat, Honda, Mazdat ja Opelit ovat laatutesteissä hyvin menestyneet. Esim Toyota Yariksen voisin hyvinkin ostaa, jos edullisesti saisi. Noh, jatketaan unelmoimista. 🙂

Tähtiportti

Olen muuten vihdoinkin aloittanut vanhan sarjan Stargate SG-1:sen katsomisen. On se MacGyver niin hauska tyyppi siinä ja ne muutkin tyypit ovat hyviä hahmoja, kuten se kalju Tiilkki ja Carteri yms yms. Kokonaista kymmenen tuotantokautta pitäis nielaista tässä pikku hiljaa. Huh, sanon minä! Siinä on muutama tunti poikineen töllöttimen ääressä istumista…

stargate_sg1_by_hitostargate.jpg

Ei muuta kuin C JUU! 🙂

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.