This is Mika

24.06.2013 09:59 2min luku 22

Jussi takana - Ny reenataan!

Moi

Juhannus takana ja arki jatkuu. Tänään jumpille iltapäivällä ja hyökkäys tulisi sitten rinnalle ja käsille. Hakataan nuo lihakset soseeksi niin hyvin kuin osataan. Jussi meni kyllä melkoisen tankkauspainotteisesti. Muutamat kevyet jumppatuokiot tuli tehtyä ja kieltämättä olo on aavistuksen löysähkö ja nesteinen. Tekee hyvää palata ruotuun tuollaisten ”feastinkien” jälkeen. Lihaa tuli toisaalta kiskottua kitaan kilokaupalla sekä salaatit ja perunat toimi mainioina ”side disheinä”, mutta sen oluen kun olisi jättänyt vähemmälle niin tuskin olisi nilkat turvoksissa. 😀 LOL!

Pientä jumppendaalia terdellä:

Triceps

 

Säät olivat suotuisat ja torstaista lauantaihin aurinko paistoi lähes pivettömältä taivaalta. Sai kivan brunan iholle käyskennellessä lammen ympärillä. Grillisafkaa vois vetää ihan niin paljon kuin vain jaksaa. Siihen ei kyllästy kovin helposti. Pekonisienet valkosipulitäytteellä on kyllä sellaista grilliherkkua, että niitä voisi syödä  koko illan. Pannussa paistetut etanat valkosipulivoissa vei kielen mennessään. Kanaa ja nautaa meni kilotolkulla. Kyllä poika turposi. Toivotaan nyt, että joku kalori meni lihakseenkin, eikä vain tohon mahaan ja naamaan. 😉

Tässä ainakin naama on kasvanut 17 kilolla:

push3

 

Kesälomat alkavat heinäkuun puolivälissä. Käydään ajelemassa vähän rallia siinä loman starttaamisen kunniaksi. ”Big Wheels” Leskinen, hänen puolisonsa, minä ja Termis päätettiin lähteä pikkasen sudittelemaan Ford Sierroilla, joten katsotaan kuka kellottaa kovimmat ajat ja kuka teloo itsensä sairaalakuntoon. 😉 Siitä sitten jotain juttua kun ollaan selvitty hengissä siitä päivästä.

Podcastia tehdään tänään. Tällä kertaa vieraana FightSportin päätoimittaja Jan Tilles, jolla itselläänkin on kamppailulajitaustaa sekä mestaruuksia plakkarissa. Jutustellaan mukavia ja kuunnellaan miehen tarinoita. Pakkikselle on saanut laittaa kysymyksiä Janille joihin sitten vastailemme. Vielä ehtii. Jakso tulee ulos varmaankin jo tänään, koska ollaan ihan pian menossa Jania haastattelemaan.

Gymlogia yritetään pukata ulos tällä viikolla, mutta satavarma en ole. Aikataulut ovat vielä auki. Voi tietty mennä ensi viikollekin, mutta katsotaan.

Bannerikisa käy koko ajan. Älkää unohtako mennä bannerin kautta tilaamaan lisäravinteita ja osallistumaan kisaan. Palkinnot ovat huikeat!! 🙂

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.