This is Mika

18.03.2012 12:44 1min luku 31

Quick snack

Nopea välipala:

1 kokonainen alkuleipä. Grillaa leipää mikrossa noin 2 min (jos on grillitoiminto), jotta tulee rapeaksi pinta. Paista 1-2 kananmunaa, lätkäisen leivän väliin muna/munat ja pari paksua siivua polar 5% tai 10% juustoa. Huuhtele vedellä tai vaikka zerolla munahamppari kurkusta alas! Hyvä setti! Suosittelen.

Moni leffa on useasti ensin julkaistu kirjana. Kaikkihan aina sanoo, että kirja on aina parempi kuin leffa ja yleensä näin onkin. Hyvin harvoissa tapauksissa leffa suo oikeutta kirjalle ja nousee kirjan kaltaiseen suosioon. Kirjassa on aina helpompi kuvailla asioita ja rakentaa syvempiä henkilöhahmoja. Leffa on yleensä rajattu noin puoleentoista tuntiin, joten haasteelliseksi se nousee joka kerta kun yritetään adaptoida menestyskirja elokuvan muotoon.

Joitain leffoja on kuitenkin olemassa, jotka ovat vertailukelpoisia itse alkuperäisen kirjan kanssa, kuten nyt ensimmäiseksi mieleentuleva Lord of the Rings-trilogia.

Onko sinulla mielessä jokin filmi, joka on ensin julkaistu kirjana, mutta josta on tehty kuitenkin hyvä elokuva? Heittäkää kommentteja jos tulee mieleen joitain hyviä tapauksia!

 

 

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.