This is Mika

17.08.2014 18:05 2min luku 40

Jumppajumia

Hei kaikki!
Se on taas mälsä sunnuntai-ilta. Viikonloppu ohi ja työpäivä/koulupäivä huomenna. Ittelläni tosin ollut tässä koko viikonloppu duunia, joten eipä tunnu sunnuntai yhtään miltään.
Käväistiin jumppailemassa kädet tänään ihan tukkoon asti. Meni kyllä ojentajat jostain syystä niin totaalisen jumiin jo ekassa liikeparissa, että loppujen lopuksi jäi kesken suunnitellut sarjat. Ei vaan paukut riittäny ja pumppi oli ihan sairas. Tein siis vastaotepenkin ja dippikoneen superina. 10 toistoa vastaotepenaa ja 15 toistoa dippikonetta toka alimpaan reikään tikku. Painoa en kattonu, että mikä se siinä oli. sata jotain. Vastispenassa sarjapainot oli 120kg, jolla piti tehdä 4 settiä kymppejä mutta jäi kolmeen ja se kolmaskin oli vajaa.
Toisaalta hyvä juttu, että meni tukkoon, ainakin tietää liikkeen olevan tehokas ja osuvan juuri sinne minne pitää. Habat tein superina pushdownin kanssa ja siihen sitten lisäilin istualteen habakääntöä ja välillä seisten samaa hommoo.
Vaimo otti kuvan tuosta vääntämisestä kun ilmeet olivat kuulemma kohillaan:
habakääntöö2
Selkä on muuten niin totaalisen soossina siitä viimekertaisesta jumpasta. Eilen oli jopa pakko pitää lepopäivä, kun tuntui, että kroppa ei tahdo palautua. Liikkuminenkin on sellaista köpöttelyä, kun joka paikkaan käytännössä sattuu. Nukuin töistä tultuani sellaset pari tuntia päivänokosia ja heräsin vain syömään, jonka jälkeen takas pehkuihin yöunille. Ja teki kyllä niin hyvää!! Ai ai!
Huomenna jälleen jumpille ja takareiskojen raiskaamista olis vuorossa. Katotaan miten kroppa kestää sjmv:t kun on tuo alaselkä vielä vähän hellänä viime kyykkendaaleista. Jos se ottaa osumaa ja menee juntturaan niin luovutan kyllä suosiolla ja siirryn muihin liikkeisiin. Sjmv:llä on vaan ollu viime aikoina kiva aloittaa ne jumpat ja tehdä, vaikkakin pienillä painoilla, setit siinä pohjille, ennen kuin sitä siirtyy koukistuksiin ja muihin liikkeisiin. Pyrin eniweis takareiskoille tekemään niin venyttävää kuin supistavaakin liikettä ja moiset tuntuvat toimivan oikein mainiosti.
Moi olen Mika:
atthegym2
Ens tiistaina reenit Meijerillä, jossa kuritetaan Bannerikisan voittajaa. Lauantaina olis tarkoitus kuvata jälleen uusi jakso Nyyssölä Bros. -treenejä. Katsotaan mitä kivaa keksitään siihen settiin! 🙂
Hei, muistakaahan osallistua banneriskabaan. Kisa on voimassa tän kuun loppuun asti! 😀
I love you all! <3

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.