This is Mika

20.07.2012 08:59 2min luku 59

Voi sun valipöksyt!

Moi

Kauhee nillitys nousi hinnoista, kun laitoin Gaspin paitoja esittelyyn. Merkkivaatteet maksaa tietty, kuten kaikki muukin maksaa tänä päivänä. Joku väänsi markoiksi eurot ja valitti hintoja. Joo unohtakaa ne markat, mummot ne enää niitä itkee! 😀 LOL!

Itkekää mieluummin paljonko ruoka maksaa täällä, älkää siitä, että joku siisti paita maksaa kympin enemmän kuin anttilan tusinatoppi, joita jokaisella on kaapissa sata. Jos haluaa joskus itselleen jotain siistiä, niin silloin on sijoitettava siihen. Muistan elävästi, kun halusin itselleni Gaspin talvitakin (179e) ja säästin siihen kaksi kuukautta. Päivääkään en katunut ostostani. Takki oli lämmin ja pähee ja oli steitmentti bodyuraa aloittelevan jannun päällä. 😀

Itkekää meluummin paljonko vuokrat kustantaa nykypäivänä asuit sitten Oulun tai Helsingin keskustassa. Itkekää sitä, että opiskelijat ei saa juuri minkäänlaisia tukia/palkkaa vaikka opiskelu on työtä siinä missä muutkin hommat! Minituilla sitten maksellaan asuminen ja eläminen. Sellainen on kohtuutonta tai ryöstöä jos mikä!

Mitä ryöstöä se on jos joku vaatemerkki kustantaa tietyn verran? vaihtoehtojakin on. Hullu se on joka maksaa, ei se joka pyytää. Tietysti nuo Gaspin paidat ovat kalliimpia kuin Prisman vaatteet, mutta nämä ovatkin sitten tehty kestämään niin kulutusta kuin muodin muuttumistakin. Gasp merkki on luotu tosissaan treenaaville ja itsestään huolehtiville urheilijoille. Älä osta jos hinta kauhistuttaa, kukaan ei sua pakota.

Eniten aina ihmetyttää ihmiset jotka esim menevät elektroniikkaliikkeeseen vaikka telkkaria ostamaan ja aloittavat siellä hinnoista itkemisen myyjälle. Olen aika usein myyjänä kohdannut sitä, että ollaan jotain ostamassa ja sitten itketään hintoja. R-Kioskille tuli mies joka osti kahvin ja valitti kuinka kahvin hinta oli noussut eurojen myötä ihan sikamaisesti. Törkeetä kiskontaa oli kuulemma kun kahvi maksoi silloin euron. Haloo? Älä osta sitä helvetin kahvia jos se hinta noin harmittaa. Kuka pakottaa? Juo vettä. Sitä saa tuolta hanasta ihan ilmaiseksi. Ai ei ole hyvää? No sit älä itke niitä hintoja jos sen sumpin haluat.

 

Kommentit (59)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.