This is Mika

14.03.2011 13:10 2min luku 3

Japanissa tapahtuu

Japanissa tapahtuu koko ajan lisää. Reaktorit sulaa ja mesta on ihan sekaisin maanjäristyksen jäljiltä. Pistää miettimään, kun katselee noita maailmanlopun kaltaisia videopätkiä, että mitä seuraavaksi?

Hurjan näköinen pyörre

Tuhansia kuollut ja kateissa tsunamien jäljiltä. Täytyy ihmetellä miten paljon tuolle kansakunnalle onkaan sattunut kaikenlaista viimeisen sadan vuoden aikana.

Olen aina halunnut käydä Japanissa, koska siellä on niin erilaista kuin muualla, ihmiset ovat kohteliaita sekä palvelut pelaavat. Täytyy nyt vaan toivoa, että japanilaiset saavat tarvitsemaansa apua ja kykenevät toipumaan tuosta katastrofista. Aikaa se varmaankin vie.

Aaltoa pukkaa

Tsiigaillaan uudestaan tuota huippuhyvää sarjaa, Battlestar Galacticaa. Siinä on kyllä aivan loistavaa avaruusdraamaa. Katselen myös vanhoja TNG:itä eli Star Trek The Next Generationia. Vaikka molemmat sarjat sijoittuvat avaruuteen, miten voikaan olla, että vaikka molemmista tykkään, ovat ne kuin yö ja päivä. Oikeastaan noita kahta sarjaa ei voi edes verrata keskenään, ovat sen verran eri genreä loppujen lopuksi.

Kovia treenejä on tullut heiteltyä tässä viime viikollakin. Paino on pysynyt siinä 80 nurkilla, mutta tehoja on tullut ihan selkeästi lisää. OxyELITE Prot tuntuu potkivan erinomaisesti. Viikonloppuna Fitnesstukun myymälän avajaisissa puffasin tuota OxyELITEä oikein kovasti, koska itse ainakin uskon tuotteen tehoon. Pari tyyppiä sitä sitten osti ja palautettakin ehdin saada, että kuulemma toimii kuin junan vessa. Sain Uusilta myymälän omistajilta kokeiluun uuden rasvanpolttajan, mutta siitä kerron myöhemmin. Tuote ei käsittääkseni ole ihan vielä tullut markkinoille, mutta pian kuitenkin. Laitan siitä sitten juttua, kunhan pääsen aloittamaan tuotteen käytön.


Tarvitsetko protason treeniohjelmaa tai kenties toimivaa ravinto-ohjelmaa?
Ota minuun heti yhteyttä:
mika.nyyssola(at)pakkotoisto.com
Teen valmennuksia ja ohjelmia ammattitaidolla ja lähes 20 vuoden treenikokemuksella.
 

Laitetaan rasva palamaan ja lihakset kasvuun!!

-Mika Nyyssölä, kehonrakennuksen Pohjoismaiden Mestari 2005

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.