This is Mika

04.07.2017 19:21 3min luku 2

Sumr Carnivalsia ja halpaa haaveilua!

Morjensta vaan!

Nyt ollaan jo heinäkuussa. Lomat ovat pelkkä muisto vain itselläni. Juhannuskin livahti niin nopeaan, etten edes muista mitä tapahtui. Suomen kesä oli ennen vanhaan pitkä ja helteinen, mutta eipä sellaisia lapsuuden kesiä ole ollut enää vuosikymmeniin.

”Hitto, kaikki oli paremmin ennen vanhaan”

Jos olisin luonteeltani negatiivinen, saattais tämä ottaa päähän. Ulkona kylmä ja sataa. Lomat lusittu ja seuraavaksi onkin jo joulu. Mutta eipäs nyt mennä sille polulle. Nimittäin taktisesti meikä säästi yhden viikon kesälomia ja nyt onkin kiva pohtia, josko sitä vielä syksyn aikana pakenis jonnekin oikein lämpöseen? Ainakin sitä voi haaveilla.

Mä olen lapsesta asti rakastanut haaveilla asioista. Se on tosi halpaa touhua ja tulee erittäin kiva fiilis, jos oikein eläytyy ja uppoutuu haavemaailmaan. Jos voittaisi lotossa miljoonia, mitä sitä ostaisi? Minkälaisen auton tai asunnon? Ostaisikohan sitä vielä mökin ja olisiko se sitten meren vai järven rannalla? Vene vielä laituriin. Matkustelisikohan sitä paljon jne?

On tutkittu, että onnellisuus elämässä kasvaa sitä myötä, kuin varallisuuskin, mutta siinäkin tulee omat rajansa vastaan. Liian paljon rahaa kuulemma tuo huolia ja päänsärkyä? Onkohan näin? Itse olisin ihan valmis ottamaan miljoonat vastaan vaikka miten suuri riski olisi saada huolia itselleen. Kyllä minä ainakin keksisin mihin rahat kulutettaisiin. NO problem. 😀

Mitenköhän oikeasti lottomiljonäärien elämä muuttuu ja muuttuvatkohan nämä ihmiset myös luonteeltaan? Kaipa se on yksilöllistä? Toisilla voi raha tuoda negatiivisia piirteitä esiin, kun taas toisiin se ei vaikuta mitenkään. Ja varmasti asiaan vaikuttaa minkä ikäisenä se lottovoitto voitetaan. Nuorella voi varmasti pää mennä vähän sekaisin, kun vanhempi ottaa homman rauhallisesti.

Leppoisa miljonääri

Muistan ärrä ajoiltani yhden papparaisen, joka kävi kerran kuussa lottoamassa isot kasat pelejä. Oli kenoa, lottoa ja jokeria. Mies oli sellaisen maatalon isännän näköinen. Kumisaappaat aina jalassa, farkkuhaalarit yllä ja vähän suttunen takki siinä päällä. Käsistä näki, että töitä oltiin tehty koko ikä.

Kerran pappa tuli vähän myöhempään aikaan kiskalle, eikä siellä ollut muita. Ruvettiin siinä juttelemaan pelaamisesta ja pappa paljasti minulle, että oli muutamia vuosia sitten voittanut useamman miljoonan jokerista. Päävoitto oli siis napsahtanut miehelle, mutta eipä tuo ollut moksiskaan. Samat pelit se laittoi voiton jälkeen eikä panoksetkaan nousseet. Oli kuulemma vähän uudemman mersun ostanut, mutta muuten elämä jatkui aivan samalla mallillaan. Ei vaihtunut vaatteet uusiin räätälin tekemiin pukuihin eikä ulkoisesti millään tavalla lähdetty pröystäilemään rahalla. Samat kumisaappaat jalassa ja haalarit päällä. Mies oli leppoisa ja aina täysin ilmeetön. Ei tullut hymyä eikä tullut mitään muutakaan. Sellainen kivinaama. Nauratti lievästi, kun mielessäni ryhdyin kuvittelemaan sitä tilannetta, kun veikkauksesta oltaisiin soitettu tälle leppoisalle papalle.

  • ”Veikkauksesta päivää. Olette voittaneet 4 miljoonaa Jokerissa.”
  •  ”Jaa, no kiitos tiedosta”
  • ”Niin, että sen saa siis ihan suoraan tilille, mutta olisihan se kiva, että tulisitte käymään täällä konttorilla kakkukahveella?” ”annamme myös sijoitusneuvoja”
  • ”Ei tässä nyt jouda, antaapi sen rahan mennä tilille sitten aikanaan” ”kiitos näkemiin”.

😀 Normipäivä 😀 BOOM!!!!

Vaikka nyt kesä Suomessa onkin ihan hanurista niin pitää ajatella positiivisesti. Kesä on kuitenkin kesä ja niin kauan pitää olla tyytyväinen, kun kesällä ei sentään lunta sada. Ja muistutetaas vielä toisesta kivasta ilon aiheesta, nimittäin Disturbilla on SUMR CARNIVAL käynnissä 10.7 saakka. Siellä on pirun hyviä tarjouksia saatavilla. Esim erä miesten T-paitoja 14,95€ Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaa. Itse tykkään ja käytän Disturbin vaatteita päivittäin.

Älkeehän myöskään unohtako, että kun käytte tilailemassa Fitnesstukulta tai CDON.comista juttuja, niin menkää noista blogin ylälaidassa olevista banaaneista sivuille. Tällä eleellä tuette meikäläisen uraa urheilijana. Nyyssis kiittää ja kumartaa joka kerta kuin näin tapahtuu!

Loppuun vielä kuva tämän hetken kunnosta. Old School poseerausta!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.