This is Mika

15.05.2017 10:36 2min luku 2

Juhlaviikot jatkuvat, mukana Alonan special haastattelu minusta!

Good Morning DYYYDS!! 😀

Jälleen hyvä viikko tulossa, sillä tukun kymmenvuotiskamppikset jatkuvat kovalla rytinällä. Tälle viikolle tarjolla olis näin ihan alkuun Ehrmannin maukkaat protskupuddingit! Itse tykkään välillä syödä muutakin kuin perus maitorahkaa, jolloin nämä Ehrmannit tuovat kyllä vaihtelua!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tilaamaan nämä!

***

Leffacorner

Vihdoin on sitten nähty tuo Guardians of the Galaxy vol. 2. Olipas kyseinen raina hauska.

Samat vekkulit päähahmot jatkavat kettuiluaan toisilleen ja meno vain yltyy. Star-Lord tutustuu kadonneeseen isäänsä ja Yondu vihdoinkin ymmärtää oman tarkoituksensa. Siskokset Gamora ja Nebula selvittävät välinsä lopullisesti. Meno siis vauhdikasta eikä käytännössä yhtään sellaista hetkeä, etteikö joku pirulainen vääntäisi tilanteesta vitsiä. Vakavahenkistä avaruusoopperaa ei tästä saa irti itkemälläkään. Itse nauroin leffan ensisekunneista lähtien lopputeksteihin asti. Ja huom, älkää lähtekö leffateatterista ennen kuin viimeisinkin teksti on kadonnut valkokankaalta. Sieltä nimittäin tulee ainakin neljä kohtausta lisää, joissa saa nauraa ja yksi jopa vihjailee tulevaan kolmososaan syntyvästä vihulaisesta.

Joku voisi todeta, ettei leffa ollut niin hyvä, kun siinä heitettiin läppää vähän liikaakin. Noh, jälkikäteen voisi kyllä näin ajatella. Itse leffan aikana ei sitä oikein tajua, koska nuo tilanteet ovat vaan niin hauskoja. Tosin, kun kyseessä on yksi Marvel elokuvista, jotka jokainen tavallaan tulee yhdistymään loppua kohden siihen massiiviseen taisteluelokuvaan Infinity War I ja II. Olisi ollut ehkä kiva saada pieniä viitteitä tulevasta. Tämä leffa oli hyvin itsenäinen elokuva. Hyvä sellainen ja varsin hauska, mutta ei pienintäkään viitettä mihinkään muuhun Marvel universumissa tapahtuviin asioihin. Toisaalta miksi sellaista olisi pitänytkään olla? Leffa toimi hyvin itsenäisenä tapauksena ja Guardiansit rokkaa. I am GROOOOT!! 😀 4,5/5

***

AlonaTV haastattelee

Kun nyt tässä on tätä Fitnesstukun kymppivuotisjuhlaa menossa, niin minä ja Kuusisto Alona pistettiin tuon jalkajumpan alkuun pientä jutustelua käyntiin. Pohdittiin lisäravinteiden hyödyistä, palattiin minun ja tukun yhteistyön alkuun ja  muistellaan esim aikaa kun olin Ruotsissa melkeinpä tunnetumpi kuin Suomessa.

Katsohan tuo pieni haastis, se on todella hyvä!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.