This is Mika

23.06.2012 12:45 2min luku 25

Juhannusaamun jalkatreenit

😀

NiinPÄ! Morjensta vaan, teille, jotka nyt istutte koneen ääressä pikkupikku darrassa odottelemassa pizzataxin pizzoja. Meikäpoijjaat sitä käytiin jo reenaamassa koipiloiset aamulla. Koitahan nyt ryhdistäytyä ja kerätä itsesi niin pääset sitten ehkä huomenna treenaamaan. Eikös sitä ole olemassa jotain krapulalääkkeitä, joilla se darra lähtee pois alta aikayksikön? Vitamiinitiputuksia jne? Vai onko moiset pelkkää humpuukia?

Eturesikoille tehtiin siis jumpat, koska alkuviikosta oli takareisille kohdistettu reenit.

Reidenojennusta esiväsytyksenä. Lähdin liikkeelle 60 kilosta tehden 20 toiston sarjoja. Nousin 120 kiloon asti, jolla tein 10 sarjoja. Välittömästi reiden esiväsytyksen päälle hyökkäsin smithiin ja puppasin kapealla jalkaleveydellä kympin settejä 80 kilolla 5 sarjaa. Olin sijoittunut tangon alle niin, että kantapäät nousivat hieman ilmaan kun tulin alas asti (ass to grass).  Kyykky näin tehtynä osuu etureisiin extra kovaa, on kuin tekisi pystyhackia.

Settien jälkeen singahdin vielä jalkaprässiin (280kg) ja viimeistelin treenit 5 x 10 sarjalla.

Yläkertaan vääntämään crossiria. Jalat löi yhteen, alaselkä jomotti ja maitohapot polttelivat reisissä, mutta kymmenen minsan kohdalla olo alkoi hieman helpottaa. Korvissa soi Lamb of God ja sitä kautta tuli virtaa aerobiseen. Nyt on kieltämättä hyvä fiilis. Olo on freeshi!

Nappasin pukkarissa foton eturesikoista. Kova pumppi vie tietysti kaiken erottuvuuden pois.

Pikkuhiljaa sitä näyttäisi kroppa kiristyvän (vai onko illuusiota vaan)? Saas nähdä miten loma vie kuntoa taaksepäin? Yritän kuitenkin kaiken reissaamisen ja chillailun lomassa vedellä kovia treenejä ja aerobisia. Yritän syödä protskupainotteisesti ja vältellä hiilareita. Katsotaan kuinka sitä pystyy moiseen. Se on vaan ravintolassakin sanottava kokille, että iso pihvi ja salaattia. Ei niitä kermaperunoita siihen kylkeen, kiitos!

Jeps, ei muuta ku kaikille juhannuksen jatkoja ja hyvää mieltä!

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.