This is Mika

06.08.2012 17:24 2min luku 33

Jotkut vaan ovat lahjakkaita...

Tuossa kommenteissa tuli ilmi jonkun herran kehittäneen itselleen 1-jakoisella voimaohjelmalla sekä juomalla 4 litraa täysmaitoa päivässä 4 kuukaudessa 28 kiloa massaa, josta arvioi 16,8 kiloa (60%) olevan puhdasta lihasta! Mikä ilmiömäinen lahjakkuus onkaan kyseessä?

Tollasesta tulee itselleen sellainen fiilis, että olenkohan mä ihan väärässä lajissa? Meinaan itselleni tuon lihasmassan hankkiminen on ollut kautta linjan aina tuhttoman hidasta ja vaikeeta. Yli 20 vuotta olen tahkonut punttisaleja ja vääntänyt rautaa siellä enkä loppujen lopuksi ole kasvanut koko tuona aikanakaan kuin säälittävät kolmisenkymmentä kiloa! 30 kiloa 20 vuodessa verrattuna 28 kiloon 4 kuukaudessa on surkeeta!!

15 vuotiaana aloitin punttailun ja painoin kepeät 50 kiloa ja nyt 35 vuotiaana painan n. 81 kiloa. Referenssinä 5 vuotta sitten keväällä viimeksi kisatessani painoin 71,7 kiloa ja nyt viidessä vuodessa voisin sanoa saaneeni noin 6-8 kiloa puhdasta lihasmassaa lisää.

Mikä on sitten sitä puhdasta lihasmassaa? Olisi mahtavaa nähdä tämä tyyppi, joka on saanut sen 28 kiloa lihasta lisää 4 kuukaudessa ennen sitä 28 kiloa ja nyt! Miltä se kroppa näyttää ja kuinka hurjat ne massat ovat? Muistan kohdanneeni urani aikana jokseenkin monta tyyppiä, jotka ovat massakunnossa olleet reilun 100 kiloa. Kun siitä sitten ollaan poltettu parikyt kiloa läskiä pois ei nämä olekaan olleet enää laisinkaan massiivisia ja isoja. Yllätyksenä on monelle tullut kuinka vähän sitä todellista lihasmassaa olikaan siellä läskin alla.

Meikä pitää painon koko ajan siinä 79-85 kilon välillä. Rasvat eivät nouse koskaan yli 20% En itseasiassa näe siinä mitään järkeä, että lähdettäisiin bulkkaamaan kehoa järjettömiin massoihin (läskeihin). Sitäpaitsi kehityksenkin näkee paljon selvemmin, kun päällä ei ole lihaksia peittävää laardikerrosta.

Maailma on tosin täynnä superlahjakkuuksia ja hurjia lihasmassoja ollaan kehitetty hyvinkin lyhyessä ajassa. Meikä vaan ei kuulu siihen joukkoon. Mälsää!

Kommentit (33)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.