This is Mika

07.08.2019 15:28 2min luku 0

Jo 5 viikossa syntyi rajua tulosta - Katso vertailukuva!

Morjensta kaikille!

Saan jatkuvasti jengiltä palautetta mun suunnittelemista treeni- ja ravinto-ohjelmista.  Toisinaan saan muutamilta ahkerilta tapauksilta vielä kehityskuvia kiitosten kera, joka lämmittää hitokseen vanhan sydäntä. Sain eilen jälleen oikein motivoivan vertailukuvasetin eräältä valmispakettien ostajalta.

***

***

Kyseessä oli ihan omatoimisesti diettaava treenari, joka päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja heittää löysäilyn romukoppaan kertaheitolla. Mies osti ravinto-ohjelmapaketin, jonka kokonaiskalorit skaalasin hänen mittojen ja tavoitteiden mukaan sekä annoin ohjeet cardioon ja miten edetä dieetillä. Hän osti myös tuohon päälle 1-jakoisen ohjelmapaketin, jolla sitten lähti toteuttamaan pientä kiristelyjaksoa.

Nyt (vain) 5 viikkoa myöhemmin näkee vertailukuvista selkeästi, että muutosta on jo nyt tullut oikein mianiosti. Rasvakudos varsinkin keskivartalolta on palanut hyvin. Aivan mahtavaa!

Jo vain tällainen vertailukuvasetti saa motivoitumaan. Juuri eilisessä autossa tehdyssä livestriimissä mainitsin, että paras motivaation lisääjä on hankkia itselleen joku ammattilaisen tekemä ohjelma, jota sitten lähtee toteuttaa. Kun itseensä on hieman sijoittanut, siinä pysyy paljon paremmin ruodussa. Olisihan se hölmöä maksaa jostain ja jättää sitten käyttämättä.

Mä näen jokaisen minulle tehdyn tilauksen eräänlaisena sijoituskohteena, joka varmasti saa urheilijan tekemään töitä huomattavasti säntillisemmin, mitä muuten tekisi. Sijoitat itseesi ja siirryt samalla korkeammalle tasolle tekemisen suhteen, sinulla on selkeät tavoitteet ja suunnitelmat, joiden avulla pääset asettamiisi tavoitteisiin.


Car talk – NyyssisLive!

Matkalla kotiin päräytin tulille Tubestriimin, joka eskaloituikin sitten todella hauskaksi livestriimiksi. Ajaessa kun ei  ihan pysty eikä saakaan keskittyä muuhun kuin ajamiseen, niin puskin sitten melkoista monologia tulemaan. Kun pääsin auton kanssa parkkipaikalle, striimiä ei malttanut millään keskeyttää ja poristiin sitten vastaten katsojien kysymyksiin vielä extra 40 minuutin ajan. Jakso on tosi hauska ja tuntinelkyt menee kuin siivillä. Suosittelen kuuntelemaan/katsomaan.


Versat ja Octane tarjouksessa!

Harvinaisempaa herkkua tarjolla, nimittäin Versa Grippsit ovat -15% tarjouksessa sekä Octanen saat -30% alennuksella. Jos sinulla ei vielä satu löytymään Versa Grippsejä, niin nyt jos koskaan kannattaa ne hankkia! Klikkaa linkkiä alla.

OCTANETARJOUKSEEN PÄÄSET TUOSTA ALHAALTA:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.