This is Mika

25.10.2011 11:18 2min luku 15

Japanilaiset hyökkäsivät salille!

Kävin eilen istumassa broidin luona iltaa. Katteltiin siinä ohessa pätkä helkutin hienoa luontodokkaria. Kuvaus ja kuvanlaatu olivat ihan käsittämättömän hienoja. African Cats (2011) on dokkarin nimi ja kyllä puolitoista tuntia vierähtää salamannopeasti kun tota ryhtyy katselemaan.

Tässä itse leffa, kaivoin youtubesta, jos kiinnostaa luonto:

http://www.youtube.com/watch?v=kQ06MgW-CJo

Salilla tapahtunutta:

Eilen salilla oli mavea, selkäharjoitteita ja habaa. Kesken maven mestoille hyökkäsi japanilainen kuvausryhmä. Oltiin vähän että What the F***? Kyselivät, että voivatko he kuvata porukan treenejä. Mulla nyt on tapana aina kameran edessä posetella ja kun se japanilainen pieni toimittaja nainen nytti hauistaan ja kysyi jotain hottorotottoro kotohotai? Niin vastasin sille takaisin hotttorotoo ja näytin habaa. Sehän innostui ihan hirveesti ja halusi puristella mun käsiä. Mikäs siinä, senkun puristelet sanoin suomeksi ja se oli siinä sitten hoo ja hoo? ja ihmetteli. Ei varmaan koskaan ollut nähnyt vähän isompia lihaksia? Osasin mä sanoa sentään arigato botypilding. Se toisti sitten botypilding? ja ihmetteli lisää… Sitten se nainen halusi nostella painoja ja kysyi tulkin välityskellä, että paljonko tanko painaa? Vastasin japaniksi tsy-ni kilos, eli 20kg. ja se taas oli että hoo ja aah!? Kaikki oli suurta ihmetystä sille. Oikein nauratti. Hain sille sitten 1 kilon käsipainot ja tehtiin yhdessä hauiskääntöä, pystypunnerrusta ja vipareita. Kaikki tuli nauhalle ja japanilaisneito oli silmät suurena hämmästyksestä. 😀

Siinä ne sitten kuvaili aikansa, kun hullut suomalaiset rääkkäsivät itseään. Velipoika kiskaisi 190 kilolla kasin kyykyssä ihan vaan näyttääkseen japanilaisille, että kyllä suomalaiset osaa. Itekin innostuin mavettamaan 170 kilolla jonkun 15-16 toistoa putkeen(menin laskuissakin sekaisin), kun kameramies heilui siinä taustalla. Pitäähän meidän suomalaisten näyttää japskeille, että täältä tullaan vaikka asutaankin pohjoisnavalla!

Tuo ohjelma mitä he kuvasit, jossa seurataan käsittääkseni tuon japanilaisnaikkosen edesottamuksia maailmalla, tulee alustavien tietojen mukaan ulos joulukuussa jostain Fuji-tv-kanavalta. Saas nähdä minkä verran Mayorsilta kuvattua materiaalia päätyy sitten jaksoon. Jakson voi kuulemma ladata myös youtubestakin sitten aikanaan, mutta kaipa siitä saadaan informaatiota millä haulla sen voi hakea.

Fuji TV-sivusto

 

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.