This is Mika

29.07.2018 13:11 2min luku 0

Jalkaan jälleen repeämä

Heipparallaa!

Olipa kiva yllätys, että tosi moni on ollut kiinnostunut tästä uudesta CORE-ohjelmasta. Moni on myös huomannut, miten edukas paketti tuo neljän ohjelman yhteiskombopaketti on. Tällaisilla paketeilla pääsee kieltämättä kyllä pitkälle, kun pitää omia treenejä uudistaa. Tärkeintähän on pitää treenaaminen mielekkäänä ja monipuolisena. Se motivoi ja saa lähtemään sinne salille tekemään töitä hyvän fiiliksen eteen.

Jalkaan pieni haaveri

Eilen kävin treenaamassa jalkoja ja paukuttelin jalkaprässiä rutiininomaisesti 30 toiston sarjoin. Yhdessä nousuvaiheen sarjassa tunsin pistävää kipua oikeassa sisäreidessä, siinä räätälinlihaksen yläosassa. Ajattelin, että kipu menisi ohi ja jatkoin treenaamista. Jokaisessa sarjassa kuitenkin tunsin tämän oudon kivun. Ihan viimeisessä sarjassa tein 350 kilolla toistoja, kun alas laskiessani kipukohdassa jälleen vihlasi ja tunsin lihaksen hieman repeävän. Jätin toki sarjan siihen ja siirryin tekemän reiden ojennuksia. Tässä vaiheessa särky oli jo huomattavampi ja se tuntui ojennuksissakin.

Nyt seuraavana päivänä jalka on arka ja tunnen lihaksessa kipua, kun askellan. Jotain pientä siellä jälleen repesi, mutta toivotaan nyt, ettei sen pahempaa. On vaan todella haasteellista treenata nyt jalkoja, kun näitä pieniä remppoja on tullut vähän turhan lähekkäin. Olen huomannut, että olen saanut muualle kroppaan kivasti kehitystä aikaseksi, mutta jalkojen osalta kehitys on ollut täysi nolla. Kun ei pysty ihan sata lasissa painamaan, itselläni jalat eivät tahdo ottaa kasvaakseen.

Koitan jälleen löytää jonkin variaattorin koipien treenaamiseen, kunnes saan tuon sisäreiden kivuttomaksi. Alkaa vaan pikku hiljaa olla vaihtoehdot vähissä.

Pari päivää sitten tuli Nyyssis Puhuu E19 – Päiväshöw striimattua. Tässä tuo jakso jälkinauhoituksena:

Nyt on valtavan lämpöisiä ilmoja pidellyt täällä Suomessa ja ulkona on oikeasti aika upeeta kävellä ja nauttia luonnosta. Ollaankin käyty tässä iltaisin kävelylenkeillä. Noissa kävelylenkeissä on jotain tosi kivaa, kun voi siinä samalla pohtia kaikenlaista maailman menoa ja filosofoida asioita ja pohtia elämän tarkoitusta. Tykkään tällaisista hetkistä tosi paljon.

Viime lenkillä tuli leuanvetotelinekin vastaan


Haluuksä 10€ alennusta?

Meikä tarjoaa nyt tän kuun loppuun asti 29-31.7 kympin alennuksen, kun ostat 60€ tukulta tuotteita! BOOM!

Ohjeet jälleen simppelit!

  • Klikkaa kuvaa alla ja pääset tukun sivuille
  • tee ostokset, väh 60€ (jos olet premium jäsen, älä kirjaudu sisään koodi ei muuten toimi)
  • Kirjoita kassalla alekoodilaatikkoon koodi: MIKA10

Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai Fitnesstukku Premiumiin (jäsenhinnat). Alennuskoodi on voimassa vain verkkokaupassa. HUOM! Jos olet Fitnesstukku Premium jäsen, tee ostoksesi kirjautumatta sisään. Koodi ei toimi muuten.

Ei muuta kuin hyödyntämään tämä 10 euron alennus yli 60 euron ostoksista!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.