This is Mika

10.05.2011 11:06 3min luku 0

Ja lisää kaikenlaista...

Moi!

Hyviä treenejä taas takana. Eilen tuli käytännössä koko kroppa treenattua läpi, kun vedin parin valmennettavan kanssa eri treenit peräkkäin. Illalla kyllä särki paikkoja.

Vatsalihasliikkeistä yksi tehokkaimmista on krusifiksi-vatsat. Eli siinä Otetaan keppi niskan taakse ja tehdään vatsalaudalla vatsoja vieden selkä melkein maahan asti. Tehokkaaksi liikkeen tekee asento, sillä kun kädet ovat krusifiksi-asennossa, ei käsillä pysty antamaan vauhtia liikkeeseen. Kokeilemisen arvoinen liike (tee 4-5 sarjaa 10-15 toistoa.)

Penkkiä tulee tehtyä sen 2-3 kertaa viikossa. Vielä ei ole tapahtunut mitään dramaattista muutosta tulosten suhteen, mutta mennään maltilla eteenpäin. Sunnuntain treeneissä 140kg ei ensin tahtonut jostain syystä kulkea, otin vain hikisen ykkösen, mutta sitten korjasin vähän asentoa ja asennetta ja paukutin 7x140kg. Vieläkin alaselkä viheltelee välillä sen kovan 220kg maven jäljiltä, mutta selkeästi on pikku hiljaa palautumassa. Kohta nostellaan lisää.

Thor-elokuva on kuulemma katsomisen arvoinen, jos on marvel-fani. Kuulin eilen, että leffa on hyvin toteutettu ja yllättävänkin perillä alkuperäisestä ideologiasta. Leffa pyörii teattereissa tällä hetkellä.

Olen aloittanut seuraamaan uutta sarjaa HBO:lta nimeltään Game of Thrones. Pääosissa Seppo Papu eli  Sean Bean ja komeassa barbaarin roolissa Jason Momoa. Momoa on muuten kasvattanut lihaksiaan ihan perkeleesti sitten Stargate Atlantiksen. Käsittääkseni Momoahan tulee esittämään myös hyvin läheltä liippaavan roolin Conan Barbaarina, joten en sitten tiedä kumpi oli esimakua Conani vai pieni sivurooli Game of Thronesissa?

Jason Momoa

Sarjasta on kehittymässä oikein maukas kokonaisuus. Sarja jotenkin muistuttaa hengeltään Rooma-sarjaa. HBO:han on häärinyt molempien sarjojen takana, joten ei mikään ihme. Rooma-sarjan tyyliin tyyliin Game of Thronesissa näytetään aika rohkeita ja brutaaleja kohtauksia. Tissit saavat vilahdella tuon tuostakin ja veri roiskuu jopa rankemmin kuin Roomassa. Toisin sanoen teinipoikien unelmasarja. Ja minun. 😉

Paras kohtaus so far on kun jättimäinen, kaksimetrinen Jason Momoa ”ottaa” 150 senttisen, heiveröisen rinsessan hellästi syleilyynsä. Siinä on barbaariromantiikka parhaimmillaan. Tytön kyyneleet seuraavana päivänä saattoivat olla joko onnen tai suuren pettymyksen kyyneleitä, mene ja tiedä! Hah! Mukana näyttelee myös  Peter Dinklage, joka on minun mielestäni ehkä yksi parhaimpia luonnenäyttelijöitä tässä universumissa! Loistava valinta sarjaan.

Peter Dinklage

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.